Все категории
Добавить товар

Пробник гель для умывания la roche-posay effaclar purifying foaming gel

100 грн
Описание

Пробник 7мл
Терміни до 04.2024
Від 10шт - 10грн/шт

Очищувальний гель-мус для жирної та проблемної шкіри
Проблемна, надчутлива та схильна до жирності шкіра потребує більш делікатного догляду в порівнянні з іншими типами шкіри, адже неправильно підібрані препарати можуть завдати їй непоправної шкоди і зробити ще більш недосконалою. Спеціально для догляду за проблемним шкірним покривом технологи наукового центру La Roche-Posay розробили ексклюзивну лінію косметичних продуктів Effaclar, які ретельно доглядають за епідермісом, при цьому позбавляючи його від надмірної жирності, акне та інших вад.

Базовим засобом цієї лінії є гель-мус, який при контакті з водою перетворюється на піну, котра абсолютно не подразнює надмірно чутливу шкіру. Створений на основі спеціально підібраних очищувальних речовин, цей засіб ніжно видаляє сліди косметики та інші види забруднень, а також зв’язує надлишки себуму, позбавляючи шкіру від надмірного блиску, але при цьому не порушуючи її балансу. А термальна вода, яка також входить до складу представленого гель-мусу, відновлює фізіологічний баланс шкірного покриву і миттєво його заспокоює, а вам подарує відчуття чистоти, свіжості та комфорту.

Спосіб застосування
спінити в долонях за допомогою невеликої кількості води і нанести на шкіру легкими масажними рухами. Ретельно змити водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Аптечная Дерматокосметика
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Все типы
Назначение:
Антиакне Матирующее

Похожие товары