Все категории
Добавить товар

Мило для обличчя gruum klår purifying facial cleanser | 45g with activated charcoal +...

150 грн
Описание

Оригінал, із Великобританії. Торгу та обміну немає.

klår Purifying Facial Cleanser | 45g
with ACTIVATED CHARCOAL + LEMONGRASS

Що робить його особливим:
✨ Активоване вугілля. Природний антибактеріальний, ніжний ексфоліант, який видаляє забруднення, запобігаючи подальшому висипанню. Цей дивовижний інгредієнт не тільки зменшує появу чорних крапок і пор, але й балансує вироблення шкірного сала. ✨Олія з насіння дерева ші. Протизапальний і багатий незамінними жирними кислотами каріте глибоко зволожує, стимулює вироблення колагену та клітин, а також зменшує появу тонких зморшок.
✨лимонник. Природно антибактеріальний, лемонграс запобігає інфекції та допомагає загоювати рани. Освіжаючі антиоксидантні властивості зміцнюють природний бар’єр вашої шкіри, одночасно освітлюючи колір обличчя. Ніжно очищає.
✨Натурально отримані з кокосової та оливкової олій кокоат натрію та оліват натрію створюють насичену розкішну піну. Природно омолоджує. Очищаючий засіб для обличчя klår не містить штучних барвників, синтетичних ароматизаторів, парабенів, сульфатів, SLS, EDTA та нафтохімікатів. Зберігайте очищаючий батончик klår у безпеці в дорозі чи вдома за допомогою нашої зручної консервної банки eske Body Bar Carry Tin

Як використовувати Спініть теплою водою, вимийте та прополощіть. просто! Переконайтеся, що ваш брусок сухий, коли ви ним не користуєтеся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Жирная Сухая