Все категории
Добавить товар

Люксова корейська косметика the history of whoo radiant soft foam cleanser пробник

16 грн -19% 13 грн
Описание

The History of whoo Radiant soft foam cleanser - ніжний засіб для очищення , гідний імператриці)). Так вважає сам виробник, бо в його основу покладені унікальні рецепти молодості і краси імператорської родини.
Лінія Cheongidan поєднує в собі зволожуваючу, поживну і антивікову дії та містить дорогоцінні рослинні інгредієнти , такі як перлинний корінь дикого женьшеню, гриб рейші, екстракт раковини устріци та інші
Пінка Cheongidan Radiant Soft Foam Cleanser містить 97% амінокислот, що очищають, не викликаючи подразнення. Це ніжний засіб, що ретельно очищає, а також зволожує шкіру, надаючи їй сяйва. Його гліцерин на рослинній основі у поєднанні з природними зволожувачами підтримує вологозахисний бар'єр шкіри після очищення, роблячи її зволоженою, гладкою та пружною. Також пінка збагачена унікальним комплексом, що омолоджує, Hwa Hyun Refining Complex™, що поповнює шкіру поживними речовинами, покращуючи тон і текстуру шкіри, роблячи її прозорою і еластичною.
Засіб утворює м'яку та ніжну піну, яка має більш тонку текстуру, ніж усі звичайні пінні засоби для чищення на основі мила.
засіб використання: візьміть необхідну кількість і розітріть у вологих руках до утворення піни. Обережно помасажуйте обличчя протягом 1-2 хвилин, змийте теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Назначение:
Антивозрастное Увлажнение
Продавец
chudik106
chudik106
Харьков
81% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?