Все категории
Добавить товар

Medi-peel aesthe derma lacto collagen clear очищающая пенка с коллагеном и ферментами

18 грн
Описание

ЕХР 24.08.2024
Очищуючий засіб із колагеном і ферментованим комплексом MEDI-PEEL Aesthe Derma Lacto Collagen Clear очищує шкіру від забруднень і макіяжу, ефективно та без подразнення, оптимально готуючи шкіру до догляду. Запускає механізми регенерації та ревіталізації шкіри, чинить омолоджуючу дію, завдяки чому шкіра підтягується і розгладжується, стає більш пружною. Утримує вологу в клітинах, забезпечуючи оптимальне зволоження шкіри, заспокоює подразнену шкіру, має антимікробну дію, відновлює і зволожує шкіру. Регулює роботу сальних залоз, звужує пори, оптимізує мікрофлору, зміцнює захисні функції шкіри, оздоровлює і тонізує.

Пінка складається з особливих капсул, наповнених комплексом ферментів: лактобактерії, лактококи та біфідобактерії. Цей комплекс зміцнює захисні функції шкіри, оздоровлює і тонізує.
Пінка чинить зміцнюючу дію, підтягує і сприяє звуженню пор. Заспокоює, знімає свербіж і подразнення, вирівнює рельєф шкіри та інтенсивно зволожує.
Продукт утворює рясну пінку, бульбашки якої проникають глибоко в пори, виводять усі забруднення і розчиняють жирові пробки.

Основні діючі компоненти:

Колаген - покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки й освіжає. Має ранозагоюючу і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Ферменти біфідобактерій - має найпотужніші відновлювальні, репаративні та захисні властивості.

Ферменти лактобактерій - освітлюють, зволожують, усувають почервоніння, регулюють вироблення меланіну в епідермісі, м´яко відлущують ороговілий шар і прискорюють процеси регенерації.

Екстракт зеленого чаю - чудово знімає подразнення, має антибактеріальні властивості, робить пружною та еластичною шкіру, розгладжує зморшки, покращує колір обличчя.

Спосіб застосування: Змішайте невелику кількість засобу з водою і збийте пінку. М´якими масажними рухами розподіліть пінку по шкірі, помасажуйте і змийте теплою водою.

Пробник 1.5 мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?