Все категории
Добавить товар

Гель для вмивання з гіалуроновою кислотою q+a hyaluronic acid cleansing gel 125мл.

340 грн
Описание

М´який очищаючий засіб, з гіалуроновою кислотою від бренду Q+A не тільки ефективно усуне з поверхні шкіри різні забруднення, але й забезпечить потужну зволожуючу дію.
Також для підтримки м´якості, гладкості та еластичності шкіри у формулу цього доглядового засобу був введений екстракт алое вера, що володіє розгладжуючими, заспокійливими та вологоутримуючими властивостями. Підходить для всіх типів шкіри, у тому числі і для чутливої.
Гіалуронова кислота – посилює зволоження вашої шкіри, а не викликають відчуття сухості та стягування!
Гіалуронова кислота омолоджує, зволожує та сприяє здоров´ю шкіри, також відома своїми антивіковими властивостями, що робить її ключовим інгредієнтом для зрілої шкіри.
Ми використовуємо два типи гіалуронової кислоти, щоб подвоїти зволоження!
На відміну від звичайного бетаїну, коко-бетаїн - це засіб, що не тільки дотримується масляний баланс вашої шкіри, але і забезпечує рівномірне і гладке нанесення тонера і сироваток! Він також відповідає
за чудове піноутворення, яке ви отримуєте із цим продуктом!
Алое віра багате на полісахариди, молекули, які зволожують шкіру, створюючи захисний бар´єр від факторів навколишнього середовища. Висока концентрація вітамінів та мінералів, у тому числі A та E, робить цей інгредієнт потужним зволожуючим засобом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бордовый
Размер:
  • 125мл
Классификация:
Гипоаллергенная
Объем:
125 мл
Тип кожи:
Все типы

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?