Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Распродажа! yuhada корейские пенки для умывания

80 грн -50% 40 грн
Описание

Розпродаж корейської косметики.
Пінки мають закінчений термін придатності 2023 року але повністю відповідають якості. Косметика сертифікована в Україні.
Розпродаж по ціні нижче собівартості.

1. YUHADA CACTUS CALMING FOAM пінка для вмивання заспокійлива, з кактусом.
ПОВНЕ ЗВОЛОЖЕННЯ ШКІРИ, текстура шкіри покращується за рахунок використання певних інгредієнтів, таких як екстракт опунції, фікуса-індики та екстракт листя чайного дерева. він має низький в'язкий вміст білого срібла, що утворює м'які бульбашки, що рясно нагадують свіжі вершки.

ЕКСТРАКТ КАКТУСУ, ВКЛЮЧЕНИЙ ДЛЯ ЗВОЛОЖЕННЯ І ВІТАЛІЗАЦІЇ.

2. YUHADA COLLAGEN ORIGIN FOAM пінка для вмивання з колагеном
М'ЯКЕ І БЕЗПЕЧНЕ ОЧИЩЕННЯ ДЛЯ КРАЩОГО КОНДИЦІОНУВАННЯ ШКІРИ, наповнюючи вологу зсередини шкіри, допомагає м'яко очищати, покращуючи кондиціювання шкіри і оживляючи шкіру, що втомилася і схильна до стресу.

ГІДРОЛІЗОВАНИЙ КОЛАГЕН, ВКЛЮЧЕНИЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕЛАСТИЧНОСТІ ШКІРИ, це головний білковий інгредієнт, який підтримує тканини тіла енергійно та надійно. Стимулюючи вироблення колагену на шкірі, він допомагає шкірі її пожвавлювати та зволожувати. Крім того, він покращує ластовиння, зморшки і омолоджує, тому робить шкіру енергійною. Екстракт перлів, рису та маткового молочка забезпечує зволоження та життєво важливе значення для шкіри, так що після очищення вона стає більш еластичною та еластичною.

ЗВОЛОЖЕННЯ ШКІРИ БЕЗ ЛІПКОГО ВІДЧУВАННЯ, велика кількість рослинної олії для запобігання випару вологи. Це свого роду олія жирних кислот, що отримується з рослин, таких як кокосовий горіх. Він не тільки добре вбирає шкіру, та й менш липкий, тому поверхня шкіри зволожується.

3. YUHADA VITA LUMINOUS FOAM пінка для вмивання живильна, що освітлює.
М'який засіб для догляду за шкірою. Екстракт плодів Hippophae Rhamnoides додає різноманітність яскравих та багатих вітамінів. У ньому вітамінів більше, ніж у 67 яблуках. Потім він оживляє тьмяну шкіру і яскраво доглядає її. Текстура піни сріблясто-білого кольору, середньої в'язкості. Утворює бульбашки для м'якого та м'якого очищення.

ЕКСТРАКТ МОРСЬКОЇ ЯГОДИ, ВКЛЮЧЕНИЙ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ШКІРИ НАСИЩЕНИМИ ЖИВЧИМИ РЕЧОВИНАМИ, плід гіпофефи Rhamnoides також відомий як плід обліпихи, який використовувався з давніх часів. Більше того, добре відомо, що в ньому напрочуд багато вітамінів C і E, і нещодавно з цим фруктом продовжуються дослідження складових інгредієнтів для зниження рівня холестерину.

ЯРКИЙ ЕФЕКТ МАКІЯЖУ ПІСЛЯ ОЧИЩЕННЯ Вранці, допомагає доглядати шкіру після очищення. Завдяки його прозорому та блискучому ефекту, рекомендується наносити його в першу чергу вранці для кращого макіяжу.

4. YUHADA HIBIS VITAL FOAM пінка для вмивання живильна
М'який засіб для чищення з живильним ефектом для шкіри, заряджає енергією внутрішню частину шкіри комплексом вітальних засобів, живить і оживляє шкіру. Крім того, він допомагає ніжно доглядати за відмерлими клітинами шкіри та м'яко розгладжує шкіру. У ньому міститься дуже в'язке біле срібло, що утворює м'які бульбашки, що рясно нагадують свіжі вершки.

ЕКСТРАКТ КОЛЬОРІВ ГІБІСКУСУ, ВКЛЮЧЕНИЙ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ЧИСТКОЮ ШКІРОЮ, він також відомий як «Квітка, присвячена Богу» і включений до складу піровиноградної кислоти, яка зазвичай використовується для догляду за ніжним кератиновим шаром. Крім того, він багатий на вітамін С, який м'яко, чітко і енергійно відновлює шкіру, що огрубіла.

ПІРУВІНОВА КИСЛОТА, ВКЛЮЧЕНА ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА МЕРТВИМИ КЛІТИНАМИ ШКІРИ, це один з інгредієнтів третього покоління, що отримуються з рослин або квітів. Він може м'яко видалити відмерлі клітини шкіри без будь-яких подразників.

ВКЛЮЧЕНІ ВИРОБНИЧІ ПРИРОДИ, БЕЗПЕЧНІ ДЛЯ ШКІРИ, різні рослинні інгредієнти. Екстракти трав'яного полину, інжиру та плодів шипшини зволожують та життєво важливі для шкіри, так що після очищення шкіра стає яскравішою. Крім того, до складу входить олія насіння камелії, яка містить «тригліцерид олеїнової кислоти». Він схожий на склад шкіри, тому може доглядати та захищати вологу шкіру.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ, нанести на руки і спінити. Помасажуйте піною і змийте теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 100мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание Тонизирующее
Продавец
marikos
marikos
Киев
Была

Похожие товары