Все категории
Добавить товар

Антивікова пінка для щоденного очищення шкіри venzen gold snail, 100мл

210 грн -27% 155 грн
Описание

Великий вибір товарів у магазинчику за адекватними цінами! Обов'язково заходь!
⚠️Також є група у вайбері!!!😊 В ній ціни нижчі!🥳 Якщо бажаєте до групи, пишійть свій номер☎️. Додам кожну!!! Гарних Вам покупок!🌺🌺🌺

Антивікова пінка для щоденного очищення шкіри Venzen Gold Snail, 100мл

Ретельне щоденне очищення зрілої шкіри - один з найважливіших етапів догляду. Навіть якщо Ви не наносите макіяж щодня, Ваша шкіра все одно потребу в регулярному очищенні від залишків макіяжу, шкірного себума та інших видів забруднень. Якщо Ви віддаєте перевагу легкі текстури для вмивання з приємним ароматом і активними anti-age компонентами з доведеною ефективністю у складі - зверніть увагу на пінку з серії Silky Hydrating Skin від великого азіатського виробника уходових косметики Venzen.


Переваги пінки Venzen Silky Hydrating Skin Gold Snail:

делікатно очищає обличчя від забруднень, не порушуючи гідро-ліпідний бар'єр шкіри;

завдяки збалансованому поєднанню компонентів у складі підходить для шкіри будь-якого віку і типу, в тому числі для чутливої;

після використання не викликає відчуття стягнутості, забезпечує оптимальне зволоження;

економна витрата і простота в застосуванні;

в результаті регулярного використання шкіра набуває свіжого, відпочилий і здоровий вигляд.


У складі формули Venzen Snail skin Queen:


Біоактивної золото знижує кислотність шкіри, підсилює мікроциркуляцію, є провідником активних компонентів у тканинах, загоює дрібні зморшки і омолоджує епідерміс.

Муцин равлики загоює запалення і мікротріщинки, збагачує шкіру вітамінами і мікроелементами, відповідає за активізацію процесів регенерації. В якості зволожуючого компонента равликовий фільтрат живить шкіру вологою і оберігає її від пересушування.


: Спосіб застосування пінки для вмивання Venzenнанести невелику кількість продукту на долоню, додати води і спінити. Потім рівномірно нанести пінку на обличчя, м'яко масажувати по масажних лініях і змити прохолодною водою. Після цього приступати до наступних етапів догляду - тонізування та зволоження за допомогою сироватки/крему.

Для досягнення бажаного результату важливо використовувати засіб 2 рази в день - вранці і ввечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Жёлтый
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?