Все категории
Добавить товар

Набором дешевле!!! набор для очищения лица: гель для умывания + тоник с муцином улитки livesta.

465 грн
Описание

Опис товару

До набору входять:

- Гель для вмивання з муцином равлика Livesta, 300 мл;

- Тонік для обличчя з муцином равлика Livesta, 300 мл.

Набором дешевше, ніж купувати окремо Гель та Тонік.



Гель для вмивання та Тонік на основі муцина равлика - ідеальний вибір для тих, хто прагне найкращого догляду за своєю шкірою, віддає перевагу натуральним компонентам і хоче отримати реальні результати. Формула містить комплекс поживних речовин, які допомагають боротися зі зморшками, вільними радикалами та іншими негативними факторами, що шкодять шкірі. Муцин равлика вирівнює рівень pH, чудово освіжає та делікатно освітлює шкірний покрив.

Характеристики

- Бренд: LIVESTA
- Вага: 300 мл
- Країна виробництва: УКРАЇНА
- Застосування: ніжними масажними рухами нанести гель на вологе обличчя, змити достатньою кількістю води. Нанести тонік на ватний диск і протерти за його допомогою обличчя. Рухатися за масажними лініями.
- Застереження: уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати при кімнатній температурі в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
- Склад: Гель: вода, гідролат дамаської троянди, олефінсульфонат натрію C14-16, кокоамідопропіл бетаїн, SC-CO2 екстракт кореня ірису, гіалуронат натрію, муцин равлика, SC-CO2 екстракт огірка, хлорид натрію, віддушка, гліцерин, метилхлорізотіазолінон (та) метилізотіазолінон, лимонна кислота, барвник. Тонік: вода, гідролат дамаської троянди, пропіленгліколь, ксилітил глюкозид, ангідроксилитол, ксиліт, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, муцин равлика, сквалан, віддушка, лимонна кислота, динатрію ЕДТА, етилгексилгліцерин, феноксиетанол.
- Стать: Жінкам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?