Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Очищающая пенка для лица heimish all clean green foam ph 5.5 150 мл

400 грн
Описание

Heimish All Clean Green Foam – це дуже делікатний очищуючий засіб, який спеціально розроблено для очищення тонкої, чутливої, роздратованої, пошкодженої шкіри і шкіри після хірургічного втручання або дерматологічного лікування (хімічних пілінгів, дермабразії, лазерної шліфовки).

Ідеально при будь-яких дерматозах, в тому числі викликаних застосуванням ретиноїдів. Не містить дратівливих ПАВ-ів. Не викликає відчуття стягнутості і сухості. Підтримує здоровий pH-баланс шкіри.

Екстракт кори квілаї ретельно очищає шкіру, вбиває шкідливі бактерії і грибок, корисний при дерматитах різного генезу і вугрових висипаннях так як прискорює процеси відновлення епідермісу.

Екстракт центелли азіатської в своїй формулі містить кофеїн (прискорює метаболізм, сприяє більш глибокому проникненню корисних речовин в шкіру), магній (має антиоксидантний та загоюючий ефект, нормалізує циркуляцію крові), вітаміни А, Е (живлять шкіру, слугують профілактикою передчасного старіння).

Екстракт гамамелісу зміцнює стінки кровоносних судин, звужує пори, регулює роботу сальних залоз, має антисептичну та протигрибкову дію, ефективний проти будь-яких запальних процесів і акне.

Спосіб застосування: вспіньте невелику кількість гелю в долонях або за допомогою спеціального пристосування, нанесіть пінку на обличчя, помасажуйте, змийте теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • 150мл