Все категории
Добавить товар

G9skin grapefruit vita peeling gel пилинг скатка с экстрактом грейпфрута

490 грн
Описание

Пілінг-скатка для обличчя G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel делікатно, але ефективно оновлює шкіру, видаляючи ороговілий шар, покращує обмінні процеси в клітинах і мікроциркуляцію крові.
Головним компонентом є екстракт грейпфрута, завдяки якому засіб звужує пори, нормалізує роботу сальних залоз, зменшуючи вироблення шкірного себума, сприяє освітленню пігментації, вирівнює колір обличчя, роблячи його більш яскравим і сяючим. Пілінг заспокоює шкіру, надаючи антибактеріальну і протизапальну дію.

Основні компоненти:

ВНА-кислота (саліцилова) - глибоко проникає в пори, розчиняє чорні точки, сприяє відлущуванню і видалення ороговілих частинок шкіри, має протизапальні властивості, зменшує подразнення, бореться з акне.
АНА-кислоти (гліколева, молочна, лимонна, мигдальна) - вирівнюють колір і рельєф особи, зменшують сліди постакне і рубці, стимулюють синтез колагену, надають вибілюючий і омолоджуючий ефект.
Гідролат лотоса - надає шкірі м'якість і гладкість, заспокоюють роздратовану шкіру, зміцнює тургор, володіє регенеруючою і підтягуючим властивостями.
Екстракт чайного дерева - антисептик, має потужну протизапальну, протигрибкову і бактерицидну дію, підвищує шкірний імунітет, покращує кровообіг, зволожує і освіжає шкіру, тонізує та надає бадьорість.
Екстракт квіток ромашки - володіє протизапальною, антибактеріальною і заспокійливу дію, сприяє поліпшенню кровообігу, надає омолоджуючий ефект, бореться з акне.
Екстракт листя камелії китайської - антиоксидант, багатий на вітаміни С, В, Р, ДО, РР, покращує мікроциркуляцію крові, зміцнює стінки судин, тонізує, зволожує і живить шкіру обличчя.
Екстракт квіток троянди - покращує колір обличчя, освіжає і тонізує, підвищує пружність і еластичність, регулює роботу сальних залоз, звужує пори, усуває лущення і почервоніння шкіри, розгладжує дрібні зморшки і перешкоджає їх появі.

Рекомендується для проблемної, тьмяної, пігментованої, комбінованої шкіри, схильної до жирності, закупорці пір, утворення чорних точок, з розширеними порами.

Спосіб застосування: після очищення нанесіть пілінг на суху шкіру сухими руками, почекайте 5-10 секунд, потім помасажуйте протягом 2-3 хвилин до утворення катишек. Вмийтеся теплою водою. Продовжите свій догляд тонер-сироватка-крем.

150мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Белый
Размер:
  • 150мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?