Все категории
Добавить товар

Dr.ceuracle pro balance pure deep cleansing oil очищувальна гідрофільна олія з...

870 грн
Описание

Ніжна гідрофільна олія Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Deep Cleansing Oil на основі рослинної олії, яка швидко розчиняє водостійку косметику, видаляє сонцезахисні засоби, надлишки шкірного себуму, пил та інші забруднення, не порушуючи при цьому захисний бар'єр шкіри.
При додаванні води перетворюється на нежирне молочко, яке легко і без залишку змивається. Після вмивання шкіра залишається ідеально чистою, приємно зволоженою та збалансованою. За рахунок відсутності агресивних ПАР чудово підходить для очищення шкіри з підвищеною чутливістю та ослабленою бар'єрною функцією.
Активні компоненти Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Deep Cleansing Oil:
Олія насіння соняшника - має пом'якшувальну дію, зміцнює шкірний бар'єр, покращує гідратацію шкіри.
Олія макадамії – прискорює процеси клітинного оновлення, уповільнює процеси старіння.
Олія жожоба – відновлює еластичність, нормалізує водно-жировий баланс.
Олія плодів оливи сприяє відновленню мембранної структури клітин шкіри, має високі антиоксидантні властивості.
Олія насіння пінника лугового — має себорегулюючу та протизапальну дію.
Комплекс із 5 пробіотиків – підтримує здоровий баланс мікробіоми шкіри, підвищує місцевий імунітет у боротьбі з агресивними факторами зовнішнього середовища.
Гідрофільна олія Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Deep Cleansing Oil має рідку консистенцію, легко ковзає по шкірі, швидко розчиняє забруднення в порах, не залишає плівки після змивання. Відмінно підходить для подвійного очищення шкіри з подальшим умиванням будь-яким засобом на водній основі. Рекомендується всім типам шкіри.
Без парабенів, штучних барвників та ароматизаторів.
Спосіб застосування: видавіть невелику кількість олії на чисті сухі долоні, зробивши два-три натискання на дозатор. Розітріть між долонями та легкими масажними рухами розподіліть по сухій шкірі обличчя, включаючи губи та область навколо очей. Продовжуйте масажувати ще 30-40 секунд, щоб розчинити макіяж та інші забруднення. Змочіть долоні теплою водою і продовжуйте масажувати протягом декількох секунд, доки олійка не перетвориться на емульсію, змийте теплою водою.

Об'єм: 155 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • 150мл
  • Другой
Классификация:
Аптечная Гипоаллергенная Дерматокосметика Масс маркет Мидл маркет Натуральная Нишевая Органическая Проффесиональная Элитная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Антицеллюлитные Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?