Все категории
Добавить товар

Очищаюча пінка для вмивання bioaqua peach acid cleanser з екстрактом персика та...

110 грн с 13 Май - добавляйте в избранное

138 грн
Описание

Очищаюча пінка для вмивання BIOAQUA Peach Acid Cleanser з екстрактом персика та лауриновою кислотою не тільки м'яко та дбайливо очищає шкіру та пори, робить дерму матовою та ніжною, а й з легкістю змиває декоративний макіяж.

Пінка підходить для будь-якого віку та типу шкіри, тонізує, зменшує висипання та запалення. Активні компоненти. Персик і фруктові кислоти, що містяться в ньому, м'яко відлущують ороговілу кулю клітин і надають легкий пілінг ефект. Персик підвищує захисні властивості шкіри від УФ-випромінювання та уповільнює процеси старіння дерми.

Гіалуронова кислота утримує вологу в клітинах шкіри, стимулює синтез природного колагену та еластину, а також підвищує тургор шкіри.

Лауринова кислота має антибактеріальний ефект, зменшує запалення та висипання, регулює роботу сальних залоз та матує шкіру.

Результат. Вже після першого застосування очистяться і звузяться пори, колір обличчя стане більш рівним, шкіра обличчя буде матовою та ніжною. При регулярному застосуванні зменшаться висип на шкірі. Спосіб застосування. Спінити необхідну кількість засобу між долонями та помасажувати обличчя близько 1 хвилини. Змити проточною водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 100мл
Тип кожи:
Все типы

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?