Все категории
Добавить товар

Універсальний лакто-ферментний ексфоліант 250ml код: 162

1236 грн
Описание

Для всіх типів шкіри
рН 3,8
Опис

Косметичний засіб від японського виробника Demax призначений для використання як основного догляду представницями всіх типів шкіри. М'яко та щадніше впливає навіть на проблемну та чутливу шкіру.

Ексфоліант сприяє підтримці м'якості й еластичності шкіри. В основу засобу закладена робота з огрубілими клітинами, водночас нові тканини залишаються недоторканими. Прибирає змертвілі частинки, завдяки чому шкіра з легкістю вбирає засоби для догляду та отримує відчуття свіжості та бадьорості.

Не порушує природний pH баланс, освітлює пігментні плями, сприяє скороченню зморщок, візуально робить тон шкіри рівнішим.

Прекрасно підходить для поліпшення проникності сироваток, кремів та інших засобів для догляду за обличчям і шиєю.
Показання

Лакто-ензимний ексфоліант — це чудове поєднання активних інгредієнтів, які викликають поступову ексфоліацію епідермісу та освітлення шкіри. Кератолін зменшує гіперплазію шкіри, стримує гіперкератоз (жовтогаріння волосяних фолікулів), стимулює оновлення клітин, уповільнює синтез меланіну та перешкоджає його накопиченню в епідермісі.
НЕ МАЄ СЕЗНОСТІ
Активні інгредієнти

Кератолін (ензимний ексфоліант), фермент папаї й ананаса, молочні протеїни (містять амінокислоти, цитокини, лактоферин, лізоцим, лактопероксидаза), молочна кислота
Застосування

Нанести ексфоліант рівномірним шаром на шкіру обличчя й шиї. Масувати круговими рухами кілька хвилин. Накласти теплий вологий компрес на 7-10 хвилин. Рясно змити водою за допомогою спонжів

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 250мл
Назначение:
Антивозрастное
Продавец
olgaros1977
olgaros1977
Супер-продавец
Днепр
92% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?