Все категории
Добавить товар

Нова пінка для вмивання marie fresh cosmetics cleansing foam для сухої та нормальної...

360 грн
Описание

Пінка для вмивання Marie Fresh Cosmetics Cleansing Foam для сухої та нормальної шкіри, 160 мл термін придатності до 24.07.2025.

Пінка Marie Fresh Cosmetics — натуральна косметика з високою ефективністю й концентрованим складом, яку розробляє та виробляє на території України лікар-косметолог.

«Ми дуже принципово ставимося до формул наших косметичних засобів, тому використовуємо тільки високоякісні натуральні інгредієнти і не тестуємо наші продукти на тваринах. Також ми соціально-відповідальний бренд і все наша тара біорозкладна».

«Чому я раджу використовувати для вмивання й очищення шкіри ніжні засоби, а не агресивні? Тільки уявіть, що ви вирішили почистити свою улюблену прикрасу й почали робити це, наприклад, піском. Або їдкою рідиною. Від такого екстремального очищення бруд, звичайно, піде. Але пошкодиться й покриття прикраси, з'являться подряпини. Точно те само відбувається й зі шкірою.

Саме тому я розробила ніжні пінки, які вранці треба використовувати як перший етап очищення, а ввечері — як доочищення після гідрофільних засобів або бальзаму».

Пінка для вмивання — це другий і обов'язковий етап догляду за шкірою, після гідрофільної олії-гелю.

Інтенсивне зволоження упродовж 24 годин, із ефектом anti-pollution.

Комплекс ПАР природного походження й полісахаридів, пінка делікатно та ретельно очищає шкіру від забруднень і макіяжу, зберігаючи мікробіом шкіри. Гідролати жасмину та гіалуронова кислота підтримують збалансовану активність клітин, знижують чутливість, живлять і інтенсивно зволожують шкіру обличчя.

Основні властивості:

Демакіяж
Інтенсивно зволожує
Зберігає й захищає мікробіом шкіри
Підтримує збалансовану активність клітин
Знижує чутливість
Живить шкіру

Активні компоненти:

Натуральна ПАР із Японії — це м'який сурфактант, отриманий із L-глутамінової амінокислоти. Під час контакту з водою він розкладається на кислоти, які створюють комфортне середовище для мікрофлори. Є незамінним провідником активів для наступних засобів догляду
Трегалоза — дарує тривалий ефект свіжості, робить шкіру стійкішою до перепадів температур, захищає від агресивного впливу солоної та хлорованої води, сонця.
Низькомолекулярна гіалуронова кислота — моментально зволожує й робить шкіру гладкою
Пулулан — вловлює вологу й утримує її на поверхні шкіри, як губка
Квіткова вода жасмину — знижує чутливість шкіри, знімає мікроспазми капілярів і почервоніння шкіри

Як використовувати?

Для щоденного використання: вранці (просто пропустіть етап демакіяжу — гідрофільна олія), і ввечері після гідрофільної олії.
Не сушить шкіру. Рекомендовано для будь-якого віку. Можна використовувати для чутливої шкіри та знімати макіяж з очей.

Нанести невелику кількість пінки на зволожену шкіру
Масажувати обличчя та змити водою

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • Другой
Тип кожи:
Нормальная Сухая
Продавец
shafkitty
shafkitty
Львов
64% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?