Все категории
Добавить товар

Гель для вмивання youth to the people superfood cleanser kale + green tea spinach vitamins

450 грн
Описание

✅лише оригінал, новий, без упаковки-з набору
🌸обʼєм 59 мл
Гель для вмивання Youth To The People Superfood Cleanser

🤗У його складі, крім очисних компонентів, які обіцяють справлятися, зокрема з макіяжем, є екстракт кучерявої капусти, яка насичує шкіру фітонутрієнтами, а також вітамінами С, Е і К; заспокійливий, охолоджувальний і притягальний вологу шпинат; екстракт зеленого чаю, що має протизапальні властивості; а також багатий на антиоксиданти екстракт люцерни, що захищає шкіру від вільних радикалів.

🥰Youth To The People Superfood Cleanser — насичений поживними елементами очисний гель, який збагачений екстрактами суперфудів — від капусти кейл до шпинату. Очищає пори та відновлює PH-баланс.

👍Усі інгредієнти оброблені за спеціальною технологією заморожування та пресування, завдяки якій відбувається найкраща екстракція корисних речовин.

🔥Активні інгредієнти:
Капуста кейл: багата на поживні для шкіри фітонутрієнти та вітаміни C, E і K, які підтримують шкіру та залишають її помітно сяйливою.
Шпинат: легкий заспокійливий агент для шкіри з охолоджувальними властивостями та багатими кондиціонувальними незамінними жирними кислотами.
Зелений чай: потужне джерело антиоксидантів, яке бореться з видимими ознаками старіння.
100% натуральний склад. Не містить парабенів, фталатів, сульфатів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Белый
Размер:
  • Другой
Ингредиенты:
Витамин Е

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?