Все категории
Добавить товар

Гідрофільний бальзам round lab 1025 dokdo cleansing balm 100 мл

865 грн
Описание

Бальзам Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Balm дозволяє делікатно очистити обличчя від макіяжу, змити тіні, туш, помаду, тинт, а також тональні та сонцезахисні засоби, залишаючи на шкірі відчуття чистоти та зволоженості, без сухості та подразнення.

Продукт забезпечує швидке, ретельне, при цьому дбайливе очищення пір від макіяжу, забруднень та надлишків себуму. Під час очищення бальзам спочатку перетворюється на олію, а потім на ніжне молочко, яке вивільняє активні компоненти.

Продукт наноситься, не розтікаючись, швидко емульгується, легко змивається і не залишає почуття стягнутості після вмивання.

Головний компонент засобу – глибинна морська вода, насичена мінералами: кальцієм, цинком та магнієм, які підвищують загальний рівень зволоженості та підтримують здоров'я епідермісу, а також посилює дію інших активів.

Додаткові компоненти, що діють:

Олія соняшника живить, зволожує, відновлює природний захисний бар'єр, є некомедогенною.

Олія пінника лугового містить цінні жирні кислоти, має антиоксидантну дію, пом'якшує і розгладжує, не залишає липкості.

Токоферол (вітамін E) - потужний антиоксидант, підвищує пружність, стимулює вироблення колагену, запобігає утворенню пігментних плям, тонізує.

Олія насіння винограду пом'якшує та живить, забезпечує антиоксидантний захист клітин та уповільнює вікові зміни, містить вітаміни та поліфеноли.

Підходить для всіх типів шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 100мл
Тип кожи:
Все типы

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?