Все категории
Добавить товар

Засіб для зняття макіяжу erne, 150 мл

349 грн
Описание

Засіб для зняття макіяжу Erne, 150 мл

Відкрийте для себе ніжний дотик шовковистого засобу для зняття макіяжу від Erne! Продуманий склад із корисними для шкіри інгредієнтами розроблений спеціально для бездоганного видалення макіяжу та оновленого кольору обличчя без макіяжу. Після застосування формула засобу, збагачена молочною кислотою та алантоїном, надасть вашій шкірі відчуття довершеної чистоти, свіжості та оновлення. Засіб без особливих зусиль видаляє бруд і макіяж, у тому числі стійкі та водостійкі формули. Дозволяє уникнути надмірного тертя, розтягування та травмування шкіри в процесі видалення макіяжу. Продукт розроблений на основі технології Hydraconcept (комплекс Aquaxyl), який відмінно відновлює та зволожує вашу шкіру, посилюючи синтез гіалуронової кислоти. Ключові особливості: Ніжне очищення: засіб створено, щоб дбайливо діяти на вашій шкірі, одночасно ефективно видаляючи макіяж і забруднення. Формула для заспокоєння шкіри: синергія молочної кислоти та алантоїну чудово заспокоює шкіру, завдяки чому засіб підходить для всіх типів шкіри, включно із чутливою. Молочна кислота відновлює захисний бар'єр шкіри, вирівнює її рельєф, допомагає розгладити зморшки. Алантоїн допомагає зменшити подразнення та почервоніння. Посилене зволоження та живлення: такі інгредієнти, як гліцерин і лактат натрію, забезпечують приплив гідратації, зберігаючи вашу шкіру м’якенькою та еластичною після зняття макіяжу. Продукт не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики
Бренд
Erne
Виробник
New Markets
Вага
150 мл
Країна виробництва
ІРЛАНДІЯ

Застосування
Для зовнішнього використання. Перед використанням добре струсити флакон, щоб інгредієнти змішалися. Нанести невелику кількість засобу на ватний диск. Обережно протерти обличчя, зону навколо очей та декольте, щоб видалити макіяж. Не змивати. Тепер ваша шкіра ідеально чиста та готова до подальшого догляду.

Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 150мл
Классификация:
Масс маркет
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?