Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих

Очищуючий лосьйон для сухої та комбінованої шкіри clinique 60 ml

245 грн -50% 123 грн
Описание

Суха і комбінована шкіра потребує постійного догляду і зволоження. Такий тип шкіри, якщо не використовувати жодних косметичних засобів, починає передчасно старіти і в’янути. Від пересихання з’являються мімічні зморшки, пігментні плями, в’ялість, шкіра починає лущитися, стає подразненою. Якісний та ефективний засіб допомагає уникнути всіх цих неприємних проблем і відновити здоров’я і молодість.
Американська популярна косметична компанія Clinique багато років займається дослідженнями і розробкою прекрасних продуктів по догляду за шкірою. Лосьйон Clarifying Lotion №2 створений спеціально для сухої та комбінованої шкіри, яка потребує регулярного догляду. Активна формула засобу допомагає повністю прибрати з обличчя частинки пилу, токсини, забруднення і сліди декоративної косметики. За максимально короткий термін Clinique Clarifying Lotion №2 підтягує і зволожує шкіру, розгладжує зморшки, відбілює пігментні плями і очищає пори.
До складу унікального лосьйону входять тільки натуральні компоненти, які не викликають алергію, тому ним можна користуватися навіть власницям чутливої шкіри. Clinique Clarifying Lotion №2 - це вірний шлях до гарної, сяючої та здорової шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
Размер:
  • 60мл