Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Гель для вмивання

320 грн
Описание

Термін придатності до: 2028 року
Замовлення від 100 мл.

Гель для вмивання Academie Pure Purifying Cleansing Gel – це інноваційний засіб, створений на основі високоякісних інгредієнтів природного походження, повністю оновлена формула, раніше продукт був відомий як зелений гель від Академі. Нова лінія Pure від Academie пропонує ефективне рішення для тих, хто прагне скоротити прояви недосконалості шкіри.

Цей гель, що містить 98,8% натуральних компонентів, забезпечує ніжне, але глибоке очищення шкіри, видаляючи забруднення і знижуючи надлишок шкірного сала, при цьому не викликаючи пересушування епідермісу. Завдяки унікальній формулі гелю Academie Pure Purifying Cleansing Gel, ваша шкіра стає ідеально очищеною, набуваючи чистоти, свіжості та сяйва.

Застосування цього гелю стане ключем до щоденного догляду за шкірою, допомагаючи підтримувати її здоров'я та красу. Відчуйте на собі дивовижний ефект чистоти та зволоження, який надає вашій шкірі Academie Pure Purifying Cleansing Gel.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Щоб м'яко усунути забруднення і декоративну косметику необхідно взяти невелику кількість гелю, спінити з водою, нанести на шкіру, уникаючи області очей. Засіб легко змивається рясним струменем води. Підходить для щоденного використання-вранці та/або ввечері.

РЕЗУЛЬТАТ:

шкіра чиста, матова, інтенсивно зволожена і свіжа;
зникають всі видимі подразнення, почервоніння і лущення;
усуваються висипання і попереджається поява нових;
надовго зберігається відчуття комфорту і м'якості.

Вік: Без вікових обмежень

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • 100мл
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Против раздражения
Продавец
alisa_20220
alisa_20220
Была