Все категории
Добавить товар

Ciracle pore control blackhead off sheet серветки для видалення чорних і білих цяток

485 грн
Описание

В упаковці 40 серветок (раніше було 35)
Це нова упаковка!
Серветки для видалення чорних і білих цяток призначені для тих, хто схильний до появи на обличчі чорних камедонів і запалень, ефективно видаляє "чорні цятки", не подразнюючи шкіру.
Серветка ефективно розм´якшує вміст пір, допомагає сальним пробкам у порах піднятися над поверхнею шкіри, що дає змогу видалити їх з легкістю, не подразнюючи шкіру і не збільшуючи пори.
Шкіра стає чистішою і гладенькою.

У складі серветок - натуральні рослинні екстракти, здатні глибоко проникати в шкірний покрив, розм´якшувати сальні пробки та дбайливо доглядати за шкірою: екстракт шавлії (усуває недосконалості шкіри та пом´якшує її), екстракт лимона (має антиоксидантний ефект), екстракт кореня лопуха (має антибактеріальний ефект), екстракт перцевої м´яти (запобігає зневодненню шкіри).

Застосування.
1 Витягніть серветку для видалення чорних цяток з упаковки за допомогою пінцета.
2. Рівномірно розмістіть серветку на проблемну зону.
3. Серветку наносити на проблемну зону щільно, не допускаючи потрапляння зайвого повітря. Для цього серветочку можна зверху прикрити харчовою поліетиленовою плівкою.
4 Залиште її приблизно на 15 хвилин для досягнення максимальних результатів.
5. Видаліть серветку, а потім використовуйте чисту ватяну паличку, щоб видалити стовпчики сальних пробок. Умийтеся чистою водою.
6. Також можливе використання на ділянці щік і підборіддя.
Використовувати Серветки для видалення чорних цяток щодня до усунення основної проблеми. Далі достатньо повторювати процедуру 1-2 рази на тиждень або в міру необхідності.

40шт

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Коричневый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?