Все категории
Добавить товар

Гідрофільна олія для обличчя з екстрактом матчі heimish matcha biome perfect cleansing...

630 грн
Описание

Гідрофільна олія для обличчя з екстрактом матчі Heimish Matcha Biome Perfect Cleansing Oil зі збалансованим pH, яка видаляє макіяж і забруднення, надаючи шкірі доглянутого вигляду і відчуття зволоженості, не залишаючи жирного блиску.

Ключові особливості:
-Легке й ефективне видалення макіяжу та забруднень
-М'яко, але ефективно очищає шкіру, видаляючи макіяж, включно з водостійкою тушшю, сонцезахисним кремом
-Легка текстура і приємний аромат зеленого чаю
-Олія має легку консистенцію і виділяє приємний аромат зеленого чаю, створюючи відчуття спа-салону під час використання.
-Matcha Biome для зволоження та заспокоєння
-Містить екстракти матча, пробіотики та ензими, а також 10 рослинних екстрактів, які чинять охолоджувальну, заспокійливу і зволожувальну дію на шкіру.
-Антиоксидантні властивості екстракту матча
-Екстракт матча містить безліч антиоксидантів, які заспокоюють шкіру і забезпечують її зволоження.

Основні інгредієнти:
-Olea Europaea (оливкова олія): олія, багата на жирні кислоти й антиоксиданти, ідеально підходить для зволоження та захисту. Має пом'якшувальні властивості і допомагає зберегти еластичність шкіри.
-Glycine Soja (олія соєвих бобів): олія, багата на незамінні жирні кислоти та вітаміни, відома своїми зволожувальними та регенерувальними для шкіри властивостями.
-Macadamia Ternifolia Seed Oil: Олія з легкою текстурою, прекрасно зволожує шкіру. Містить жирні кислоти й антиоксиданти, які допомагають відновлювати і захищати шкіру.
-Prunus Amygdalus Dulcis (олія солодкого мигдалю): м'яка і поживна олія, багата на вітаміни і жирні кислоти. Заспокоює і зволожує шкіру, допомагаючи зберегти її здоровий вигляд.
-Camellia Sinensis Leaf Extract (екстракт листя зеленого чаю): екстракт з потужними антиоксидантними і заспокійливими властивостями. Допомагає захистити шкіру від вільних радикалів і чинить балансувальну дію.
-Керамід NP: найважливіший компонент для зміцнення і відновлення природного бар'єру шкіри, що допомагає утримувати вологу і захищати від зовнішніх факторів.
-Токоферол (вітамін Е): потужний антиоксидант, що захищає шкіру від ушкодження вільними радикалами і підтримує її еластичність.
-Butyrospermum Parkii (олія ши): зволожувальний і пом'якшувальний компонент, багатий на жирні кислоти і корисні для шкіри речовини. Допомагає зволожити і підвищити еластичність шкіри.

Спосіб застосування:
Нанесіть необхідну кількість засобу на суху шкіру, помасажуйте круговими рухами і змийте теплою водою.

150мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Хаки
Размер:
  • 150мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?