Все категории
Добавить товар

Пінка для вмивання atopalm facial foam wash 150 мл

550 грн
Описание

М’яка пінка для делікатного очищення шкіри Atopalm сприяє дбайливому видаленню всіляких забруднень, надлишків шкірного сала, макіяжу і сальних пробок з поверхні шкіри.

Пінка надає шкірі відчуття свіжості і комфорту, підсилює захисні властивості шкіри, знімає роздратування і запальні процеси, нормалізує баланс жирності шкіри, перешкоджаючи сухості, наповнює клітини вологою, заспокоює, знищує шкідливі бактерії, захищає шкіру від руйнівного впливу вільних радикалів, не викликає подразнень і алергічних реакцій навіть у самої чутливої ​​шкіри.

Використована технологія MLE і запатентований комплекс керамідів, в доповненні до бетаїну, що сприяє не тільки глибокому зволоженню вашої шкіри, але і утворенню вологозахисного шару, який подбає про те, щоб ваша шкіра залишалася зволоженою навіть після очищення.

При нанесенні на здорову шкіру MLE багатошарова емульсія рівномірно розподіляється по поверхні рогового шару і покращує його бар’єрну і захисну функцію. При пошкодженні бар’єрного шару, в зонах де вілшарувалися лусочки, емульсія розподіляється в роговому шарі і зливається з міжклітинними ліпідами. MLE за структурним і хімічним складом схожа з міжклітинними ліпідами, тому легко вбудовується в порушені шари природних ліпідів і відновлює їх нормальну будову.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 150мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?