Все категории
Добавить товар

Детокс-пілінг з мікроголками medi-peel e.g.f. peel tox

650 грн
Описание

Веганський детокс-пілінг з мікроголками Medi-Peel E.G.F. Peel Tox на 77% складається з натуральних ексфоліантів, які здатні глибоко проникати в пори і ефективно очищати їх. Видаляє омертвілі клітини епідермісу, активізує процеси регенерації та м'яко полірує поверхню шкіри.

Засіб глибоко очищає пори та сприяє їх звуженню, розчиняє комедони, видаляє надлишки себуму, ретельно відлущує ороговілий шар епідермісу, внаслідок чого шкіра стає м'якою, гладкою та пружною.

Безводний склад засобу на основі гліцерину відновлює гідроліпідний баланс, захищає від сухості та зневоднення, зберігає вологу навіть після використання пілінгу.

Ключовий компонент маски – порошок спікул морських губок. До складу спікули входить понад 60 корисних морських мікроорганізмів, 21 вид амінокислот та 14 видів мінералів.

Спікули здатні проникати глибоко в шар дерми, стимулювати вироблення волокон колагену та еластину, які відповідають за пружність. Інтенсивно зволожують та стимулюють процеси поділу клітин та регенерацію.

При регулярному використанні пілінг усуває тьмяний колір обличчя, відновлює ліпідний бар'єр та підвищує захисну функцію, шкіра стає яскравою, чистою та здоровою.

Основні компоненти, що діють:

EGF, отриманий з рису, діє на молекулярному та клітинному рівні, здатний реально уповільнювати процес старіння шкіри, активізувати оновлення клітин, зберігаючи молодість, відновлює пружність, покращує стан капілярів на обличчі, покращує колір обличчя.
Комплекс водоростей містить величезну кількість корисних речовин, що не має рівних у рослинному світі. Мінеральні сполуки, велика кількість яких міститься в морських водоростях, відрізняються високою біологічною активністю.
Подрібнене листя зеленого чаю чудово знімає подразнення, має антибактеріальні властивості, підвищує еластичність, розгладжує зморшки, покращує колір обличчя.
Подрібнене листя полину має заспокійливі, протизапальні, антиоксидантні та зволожуючі властивості. Усуває запалення та почервоніння, регулює вироблення себуму, усуває жирний блиск.
Екстракт броколі має відбілюючу, антиоксидантну, протизапальну, в'яжучу, тонізуючу дію. Захищає клітини від пошкодження ультрафіолетового випромінювання, знімає роздратування.
Екстракт люцерни має сильний тонізуючий вплив. Листя люцерни містить велику кількість вітамінів (А, С, К, Е), білків, а також алкалоїди, сапоніни, за рахунок чого мають вітамінізуючу, загальнозміцнювальну, бактерицидну та протизапальну дію.

Підходить для всіх типів шкіри, крім чутливої.

Спосіб застосування: Нанесіть достатню кількість засобу на чисту шкіру, уникаючи області губ та очей. М'яко масажуйте, злегка натискаючи, приділіть особливу увагу Т-зоні. Через 10-15 хвилин змийте залишки засобу та продовжіть догляд.

70g

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
  • Белый
Размер:
  • Другой