Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Серветки для видалення чорних крапок ciracle pore control blackhead off sheet

425 грн
Описание

Серветки для видалення чорних крапок

Ненависні чорні точки - незмінні супутники жирної та комбінованої шкіри обличчя, яка приносить чимало прикрощів багатьом представницям прекрасної половини людства. Позбутися від цих вад допоможе унікальний засіб, розроблене корейськими фахівцями - серветки для видалення чорних крапок Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet.

Унікальна формула засобу, якою просочені серветки, відкриває пори, глибоко очищає їх, видаляючи бруд і надлишки шкірного сала. Екстракти шавлії, м'яти, меліси, омели білої, звіробою і ялівцю, що входять до складу засобу, мають потужну антисептичну і бактерицидну дії, заспокоюють роздратування, зволожують шкірний покрив і підвищують її захисні властивості.

Увага! Не продовжувати час використання серветок. Не допускайте висихання серветки, щоб сальні пробки, витягнуті на поверхню, не забили знову пори.

Спосіб застосування
витягти серветку з баночки за допомогою спеціального пінцета. Щільно прикласти серветку до шкіри, щоб не було бульбашок, і залишити на 15 хвилин. Для посилення ефекту від застосування попередньо шкіру можна розпарити, а поверх серветки використовувати харчову плівку. Через 15 хвилин серветку зняти і чистої ватною паличкою / косметичної петлею / ложечкою уно прибрати з шкіри витягнуті з пір забруднення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Продавец
r1991r
Korean Secret
Ивано-Франковск
67% выполненных заказов
Была