Все категории
Добавить товар

Гель для вмивання з олією чайного дерева, 250 мл

159 грн -32% 109 грн
Описание

Олія чайного дерева, відома як потужний антисептик, робить цей гель ідеальним очищаючим засобом для проблемної та чутливої шкіри. Натуральні, не агресивні інгредієнти у складі чинять сильну протизапальну та антибактеріальну дію, повертаючи обличчю здоровий вигляд без висипів та природне сяяння. Потужна олія чайного дерева у комбінації з пантенолом та гліцерином також бореться з вугрями і акне, усуває прищі, запалення і почервоніння, надає шкірному покриву тонізуючу і заспокійливу дію, нормалізує роботу сальних залоз та підтримує оптимальний гідробаланс епідермісу. При регулярному використанні гелю ви отримаєте відновлений тон та рельєф шкіри, її загальний стан помітно покращиться. Не містить сульфатів SLS і SLES та парабенів.

Спосіб застосування: Нанести гель легкими масажними рухами на вологу шкіру обличчя. Змити засіб теплою водою. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Термін придатності та склад див. на упаковці. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі.

Aqua, Dısodıum Laureth Sulfosuccınate, Sodıum Methyl Oleoyl Taurate, Dısodıum Cocoamphodıacetate, Coco Glucosıde, Glıserın, Benzyl Alcohol&Dehydroacetıc Acıd, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, PEG12 Dımethıcone, Panthenol, Melaleuca Alternıfolıa Leaf Oıl, Tetrasodıum EDTA, Tocopherly Acetate, Cıtrıc Acıd, Cıtral, Cıtronellol, Lımonene, Geranıol, Lınalool

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • 250мл
Объем:
250 мл
Продавец
tveritinova
tveritinova
Супер-продавец
Ромны
87% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?