Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Гідрофільна олія dr. ceuracle pro balance cleansing oil 155 мл

750 грн
Описание

Ніжний засіб, що очищає на основі рослинних олій, швидко розчиняє макіяж і видаляє повсякденні забруднення, пил і залишки сонцезахисних засобів.

До складу очищувальної олії входить комплекс з 5 пробіотиків та фермент молочнокислих бактерій, піклуються про здоровий баланс мікробіом шкіри та сприяють відновленню пошкодженого захисного бар'єру.
Комплекс з пробіотиків, що стимулюють імунітет шкіри та її регенерацію, надають протизапальну дію та підвищуючи природний захист шкіри.

До складу олії входить комплекс із 5 пробіотиків, які

✔️сприяють відновленню пошкодженого захисного бар'єру
✔️підтримують здоровий баланс мікробіома шкіри
✔️ роблять шкіру менш чутливою
✔️борються з мікробами, які викликають запалення та висипання,
✔️добре розчиняє водостійку косметику
✔️ видаляє сонцезахисні засоби, надлишки шкірного себуму, пил та інші забруднення, не порушуючи при цьому захисний бар'єр шкіри.
Масло має ніжну текстуру, добре розподіляється та легко змивається теплою водою, не залишаючи відчуття жирної плівки.

Активні інгредієнти:

Олія соняшника багата насиченими жирними кислотами, вітамінами А, В, D, Е. Відновлює клітинну структуру, очищає та звужує пори, усуває сухість та лущення, розгладжує дрібні зморшки, робить шкіру м'якою та пружною.
Олія цедри апельсина відновлює пошкоджені клітини епідермісу, сприяє регенерації, чинить протизапальну та антибактеріальну дії, регулює роботу сальних залоз, освітлює пігментні плями та сліди постакне, вирівнює колір обличчя.
Олія грейпфрута має підсушуючу дію, регулює вироблення шкірного сала, звужує пори, знімає запалення, освіжає та освітлює шкіру.
Олія макадамії утворює захисний шар для шкіри, зволожує, живить та бореться з дрібними зморшками.
Олія зволожує і живить, регулює гідроліпідний баланс, утримує вологу в клітинах, запобігає передчасному старінню шкіри і розгладжує зморшки.
Олія жожоба утримує вологу в клітинах, регулює водний баланс і надає шкірі пружності.
Олія бергамота має протизапальну та антисептичну дії, активізує обмінні процеси в клітинах, регулює роботу сальних залоз, звужує пори та матує, а також захищає від негативного впливу навколишнього середовища.
Комплекс пробіотиків відновлює природний pH-баланс, зміцнює шкірний бар'єр та запускає регенерацію клітин, а також зволожує, знімає запалення та вирівнює рельєф.
Токоферол (вітамін Е) зменшує глибину зморшок, стимулює синтез колагену, запобігає пігментації, зволожує та утримує вологу, тонізує та захищає шкіру від руйнування вільними радикалами, а також захищає від УФ-променів типу UVA та UVB.

Спосіб застосування:
Невелику кількість олії нанести на суху шкіру обличчя.

Акуратно помасажувати, потім додати трохи води та продовжити масаж утвореною однорідною молочною масою.
Наприкінці все змити теплою водою.
Рекомендується використовувати пінку або гель для додаткового очищення.
Тип шкіри - для будь-якого типу.
Ефект - вирівнювання тону, пом'якшення, очищення, зняття макіяжу, оновлення

Состав:

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetyl Ethylhexanoate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Tocopherol, Water, Butylene Glycol, Lactobacillus Ferment, 1,2-Hexanediol, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная Проффесиональная
Тип кожи:
Все типы