Все категории
Добавить товар

Засіб для обличчя 3 в 1 essentials 150 мл оріфлейм код 35764

119 грн
Описание

Засіб для обличчя 3 в 1 Essentials Оріфлейм
код 35764
150 мл

Ідеально збалансований засіб для вмивання, призначений для очищення шкіри від макіяжу, щоденного забруднення та відмерлих клітин. PH-збалансована формула робить шкіру м'якою та зволоженою.
Підходить для будь-якого віку та типів шкіри, включаючи чутливу
Не містить мила, спирту та парабенів
Протестовано під контролем дерматологів

Засіб для вмивання Essentials з вітаміном Е та маслом каноли – це ідеальне очищення. Завдяки потрійному очищувальному ефекту воно призначене для видалення зі шкіри макіяжу, щоденного забруднення та відмерлих клітин шкіри, залишаючи після себе відчуття чистоти, свіжості та захисту. Його pH-збалансована формула не містить мила, спирту та парабенів, а до складу входять вітамін Е, гліцерин та натуральна олія каноли, яка точно сподобається твоїй шкірі. Не кажучи вже про приємну піниться текстуру і ніжний квітковий аромат. Протестовано дерматологами. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.

Ідеальне pH-збалансоване очищення

Маловідомий факт, що шкіра працює найкраще, коли вона збалансована за pH. Багато речей (у тому числі догляд за шкірою та вибір дієти) можуть порушити цей баланс і пошкодити природний «кислотний покрив» шкіри — бар'єр, який допомагає утримувати вологу та захищає від шкідливих речовин, наприклад, від мікробів. Хороша новина полягає в тому, що засіб для обличчя 3 в 1 Essentials з вітаміном Е і маслом каноли було ретельно продумано і розроблено для збереження pH-балансу твоєї шкіри.

Склад

● Олія каноли (canola oil) багата жирними кислотами та фітостеролами, які роблять зі шкірою буквально чудеса, живлячи і пом'якшуючи її, а також відновлюючи зволоженість.

● Вітамін Е (tocopheryl acetate) є важливим не тільки для здоров'я людини, але й для краси шкіри. Він не виробляється в нашому організмі і тому дуже важливо отримувати його ззовні. Відомий своїми антиоксидантними властивостями та здатністю утримувати вологу, вітамін Е – ключ до гладкої, зволоженої, пружної та захищеної шкіри.

● Гліцерин (glycerin) — бореться із сухістю, стягнутістю, лущенням шкіри, притягуючи до неї цілющу вологу.

складові

Як користуватися

1. Очищай шкіру щодня – вранці та ввечері – наносячи засіб на вологу шкіру обличчя та ніжно масажуючи кінчиками пальців, уникаючи зони навколо очей.
2. Після використання ретельно промийте обличчя теплою водою.
3. Щоб зволожити шкіру після вмивання, використовуй зволожуючий крем для обличчя (42027) або універсальний крем для обличчя та тіла (35767) Essentials.
4. Для завершення догляду двічі на тиждень використовуй зволожуючу маску для обличчя Essentials (35765).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?