Все категории
Добавить товар

Ферментативний пілінг holy land cosmetics enzymatic peel

1600 грн
Описание

Ферментативний пілінг

Ферментативний пілінг від ізраїльського бренда Holy Land Cosmetics — ефективний професійний засіб, призначений для глибокого очищення, пом'якшення і розгладження шкіри обличчя. Його формула заснована на натрію пірроглутамате, касторовій олії, пантенолі і фруктових екстрактах. У складі також є ліпаза, лактоза, субтілізин і гідролізований шовк.

Розкішний набір компонентів забезпечує швидку дію пілінгу. Продукт чудово справляється з завданням видалення ороговілих частинок, добре пом'якшує епідерміс і виводить токсини, не завдаючи шкоди природному захисному бар'єру. Засіб чудово висвітлює пігментацію, вирівнює тон обличчя, дарує йому свіжість, молодість, здоров'я і красу, робить шкіру пружною і еластичною.

Спосіб застосування

наносити на очищену шкіру рівномірним шаром 1 раз на тиждень, залишити на 5-10 хвилин, змити прохолодною водою. Підсушити шкіру і нанести крем, рекомендований фахівцем.

Склад

Water (Aqua), Clycerin, Cellulose, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Maltodextrin, Caprylic Trigleceride, Sodium PCA, Cetearyl Alcohol, Ananas Extract, Papaya Extract, Silica, Beeswax, Fragrance.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Проффесиональная

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?