Все категории
Добавить товар

Набір від чорних крапок bioaqua 3в1

270 грн

распродажа до 11 Май

189 грн
Описание

Боротьба з чорними точками не завжди вдячна справа і часто одного засобу буває недостатньо, щоб вирішити раз і назавжди цю косметичну проблему. Саме тому компанія BioAqua розробила поетапне видалення цих недосконалостей.
✔️1. Сироватка. Наносимо на попередньо очищену шкіру та залишаємо її на 10, максимум 20 хвилин. У цей час формула з ретельно підібраних рослинних компонентів розм'якшуватиме і робитиме більш «податливими» до подальшого очищення глибокі забруднення, які не видаляються за допомогою звичайного вмивання.
✔️2. Маска. Використовуйте маску відразу після сироватки і тримайте до повного висихання. Вона впливає на глибинні шари шкіри, очищаючи та витягуючи чорні крапки з пір. Маска містить каолін, який має бактерицидну дію на шкіру та сприяє загоєнню запалень та акне.
✔️3. Тонік. Останній етап спрямований на відновлення після процедури та звуження очищених пор. Також рекомендується поверх тоніка нанести зволожуючий крем – він захистить від зовнішнього впливу та підготує шкіру до нанесення макіяжу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
tarananastasi
tarananastasi
Супер-продавец
Киев
90% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?