Все категории
Добавить товар

Набір мініатюр heimish all clean mini kit

445 грн
Описание

Набір очищуючих продуктів в мініатюрах (2 пінки для вмивання, 2 бальзама для зняття макіяжу) Heimish All Clean Mini Kit випускається в стильній прозорій косметичці. При регулярному застосуванні глибоко, але дбайливо очищаються та звужуються пори, також засіб бореться із сухістю, лущенням та почервонінням, вирівнює тон та мікрорельєф, надає обличчю природного здорового сяйва, нормалізує вироблення себуму та перешкоджає появі висипань.

Набір Heimish All Clean Mini Kit містить:

1. Heimish All Clean White Clay Foam (30 мл) – пінку з білою глиною, яка ретельно видаляє залишки косметики, пил, надлишки себуму, зволожує, вирівнює тон шкіри, не залишає після себе відчуття сухості та стягнутості.
2. Heimish All Clean Green Foam (30 мл) - слабокислотну пінку для вмивання з легкою гелеподібною текстурою, засіб відновлює природний pH, делікатно відлущує мертві клітини, розгладжує мікрорельєф, покращує стан шкіри з постакне, регулює вироблення себуму.
3. Heimish All Clean Balm Blister (5 мл) – гіпоалергенний бальзам для демакіяжу м´яко видаляє декоративну та доглядову косметику, зволожує, робить шкіру еластичною та пружною, пом´якшує, заспокоює, має легкий кокосовий аромат.
4. Heimish All Clean Balm Mandarin (5 мл) - очищуючий бальзам з мандарином для зняття макіяжу. Ефективно розчиняє макіяж будь-якої стійкості, глибоко очищає пори й усуває сальні пробки, сприяє зменшенню кількості чорних цяток. Живить і зволожує шкіру. Засіб має текстуру щербета, який тане під час зіткнення зі шкірою, легко розподіляється, а потім, змивається водою.

Всі косметичні продукти не викликають алергії та подразнення, підходять для домашнього догляду за будь-якою (у тому числі чутливою) шкірою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы

Похожие товары