Все категории
Добавить товар

Пілінг-сироватка з aha-кислотою by some mi aha 10% amino peeling ampoule, 35 мл

562 грн -1% 560 грн
Описание

. Сироватка містить оптимальне процентне співвідношення комбінації AHA-, BHA-, PHA - і LHA- кислот, завдяки чому процес пілінгу максимально безпечний для шкіри. Мигдальна кислота (10%) серед AHA кислот відрізняється великою молекулярною масою, з-за чого не може проникати в глибокі шари епідермісу. Мигдальна кислота діє саме на поверхні шкіри, завдяки чому не викликає роздратування і підходить навіть для чутливої шкіри.

Цілий ряд компонентів забезпечує заспокійливу дію, запобігаючи подразнення та чутливість шкіри після пілінгу.

Запатентований комплекс Truecica™ (150 000ppm), складається з:

Екстракт полину регулює секрецію залоз, знімає запалення і почервоніння, володіє бактерицидними властивостями, стимулює оновлення, розгладжує зморшки, лікує акне.
Екстракт чайного дерева ефективно справляється з будь-яким запаленням і подразненням шкіри на обличчі, в найкоротші терміни усуває почервоніння і свербіж, а також сприяє очищенню шкірного покриву, витягаючи гній з його уражених ділянок.
Екстракт центелли азіатської має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, чинить сосудоукрепляющее дію і зменшує купероз.
Высокомолекулярная гиалуроновая кислота действует на поверхности кожи, создаёт пленку, захватывая и удерживая влагу, чтобы кожа могла медленно поглощать её и оставаться здоровой и гидратированной в течение долгого времени. Керамиды в составе, заполняя собой бреши в липидном слое, работают на восстановление и укрепление естественного защитного барьера эпидермиса, они помогают укрепить и снизить проницаемость кожи, что способствует удержанию влаги и предотвращает её трансдермальное испарение. В то время как 17 видов аминокислот обеспечивают длительное и глубокое увлажнение.

Применение: нанести на очищенную и тонизированную кожу лица, шеи и декольте легкими массажными движениями. Рекомендуется использовать 2 раза в неделю

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?