Все категории
Добавить товар

Матувальний гель для вмивання nivea морські водорості та м'яка вода, для жирної шкіри, 150 мл

165 грн
Описание

Опис товару 

Матувальний гель для вмивання Nivea Морські водорості та м'яка вода, для жирної шкіри, 150 мл

Жирна шкіра потребує ретельного та дбайливого очищення від себуму, пилу залишків макіяжу. Чудово з таким завданням впорається матувальний гель для вмивання від Nivea.

Переваги продукту

Цей засіб ідеально підходить для жирної та схильної до жирності шкіри. Основні переваги продукту:

глибоко очищує пори, залишає після себе приємне відчуття чистоти та свіжості;інтенсивно зволожує, усуває сухість і лущення;додатково матує, зменшує жирний блиск на обличчі, регулює вироблення себуму;живить цінними компонентами та вітамінами;дбайливо усуває верхній шар ороговілих клітин;запобігає утворенню нових запальних процесів.

Як діє?

У складі продукту відсутнє лужне мило, що дозволяє надовго зберегти відчуття комфорту та зволоженості шкіри. Спеціальна технологія Hydra IQ наповнює кожну клітинку молекулами вологи. Натуральні екстракти морських водоростей багаті на вітаміни, мінерали та мікроелементи. М’які відлущувальні частинки делікатно впливають на шкіру, не викликають подразнень і нових висипань.

З чим використовувати?

Після вмивання за допомогою матувального гелю Nivea, варто протерти обличчя лосьйоном або тоніком для жирної шкіри. В кінці процедури не забудьте зволожити кремом.

Склад товару 

Матувальний гель для вмивання Nivea Морські водорості та м'яка вода, для жирної шкіри, 150 мл

Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Fucus Vesiculosus Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Microcrystalline Cellulose, Cellulose, Coco-Glucoside, Kaolin, Silica, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylic/Capric Glycerides, Lactose, Benzophenone-4, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Triethanolamine, Geraniol, Parfum, CI 77007, CI 42090, CI 47005

Як використовувати 

Матувальний гель для вмивання Nivea Морські водорості та м'яка вода, для жирної шкіри, 150 мл

Невелика кількість засобу нанести на долоні, масажними рухами нанести на обличчя, змити водою. При попаданні засобу в очі промити великою кількістю води.
🚛 Отправка новой почтой, укрпочтой после оплаты на карту банка. 📦Наложенный платеж новой почтой – возможен по предоплате в 150 гривен

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Жирная

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?