Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві ліфтинг-патчі medi-peel peptide 9 volume lifting eye patch pro зволожуючі

630 грн
Описание

Гідрогелеві ліфтинг-патчі Medi-Peel Peptide 9 Volume Lifting Eye Patch Pro зволожують, освітлюють і зміцнюють ніжну шкіру навколо очей, усувають сліди втоми і стресу, розгладжують зморшки, підвищують пружність і щільність.

Продукт відмінно живить, бореться із сухістю і лущенням, знижує набряклість і вираженість темних кіл. Моментально освіжають під час нанесення, щільно прилягають до шкіри, не сповзають.

Гідрогелеві патчі повільно тануть на шкірі, транспортуючи активні компоненти есенції глибоко в роговий шар.

Основні діючі компоненти:

Комплекс пептидів підвищує синтез власного колагену, пригнічує процес глікації та стимулює клітинну регенерацію, завдяки чому розгладжує зморшки й активує здатність шкіри до відновлення.

Syn-Ake® (Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate) - пептид, що чинить ботулоподібний ефект: він розслабляє лицьові м'язи, запобігаючи появі мімічних зморшок і зменшуючи глибину вже наявних.

Аргірелін (Acetyl Hexapeptide-8) - пептид з ботулоподібною дією, розслабляє м'язи обличчя і запобігає утворенню мімічних зморшок і шкірних заломів.

Волюфілін (Anemarrhena Asphodeloides Root Extract) - речовина, екстрагована з анемаррени, він збільшує щільність і об'єм шкіри, надаючи ефект, схожий з ліпофілінгом.

Гідролізований колаген проникає глибше, ніж звичайний колаген, і інтенсивно зволожує, допомагає утримувати вологу в епідермісі, підвищує еластичність і гладкість рельєфу.

Гідролізований еластин зміцнює і підтримує волокна колагену, підвищує еластичність тканин, робить шкіру пружною і гладенькою.

Ніацинамід (вітамін B3) чинить багатофункціональну дію: освітлює і перешкоджає появі пігментації, стимулює вироблення колагену, підвищує пружність і еластичність, зміцнює захисний бар'єр і знижує чутливість.

Ектоїн - органічна амінокислота, ефективно захищає від впливу зовнішніх факторів і УФ-променів, має знезаражувальну дію. Контролює вироблення меланіну і сприяє освітленню пігментації.

6 видів гіалуронової кислоти працюють у глибині та на поверхні шкіри, зволожуючи й утримуючи вологу, усуваючи сухість і відчуття стягнутості, а також згладжуючи рельєф і підвищуючи еластичність.

Аденозин - антивіковий актив, стимулює вироблення білка колагену, який відповідає за щільність і пружність, відсутність зморшок.

Спосіб застосування: за допомогою лопатки підчепіть і нанесіть патчі на чисту протонізовану шкіру під очі або в зону носогубних складок. Зніміть через 20-30 хвилин, поплескуючими рухами вберіть
залишки есенції.

60шт

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?