Все категории
Добавить товар

Омолоджувальна сироватка з екстрактом перилли images beautiful bloom.

130 грн
Описание

Сироватка з концентрованим складом корисних речовин Images Beautiful Bloom характеризується хорошим омолоджуючим і відновлювальним ефектом. Вже після декількох регулярних процедур можна помітити, що зморшки стають менш вираженими, а пігментні плями світлішають. Це можливо завдяки тому, що екстракт перилли, проникає в клітини для нормалізації вироблення меланіну і власних білків молодості - колагену і еластину.

Витяжка з перилли живить, зміцнює капіляри, покращує мікроциркуляцію крові і підтягує овал обличчя. Це органічна сполука також заспокоює подразнення, знімає алергічні висипання, зменшує свербіж. Сироватка не тільки бореться з передчасними ознаками старіння, а також усуває вугровий висип, запалені прищі і акне.

Після нанесення косметики з легкою, не жирною консистенцією на шкірному покриві утворюється спеціальний невидимий шар, який запобігає випаровуванню молекул води і захищає від згубного впливу ультрафіолетових променів.

Спосіб застосування:

Нанесіть кілька крапель сироватки на чисту шкіру і акуратно масажуйте до вбирання. Для посилення ефекту використовуйте перед маскою або повсякденним кремом. Рекомендується застосовувати 2 рази на день, вранці і ввечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Органическая
Тип кожи:
Жирная

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?