Все категории
Добавить товар

Hydr8 b5™ intense интенсивная сыворотка с гиалуроновой кислотой и nmf

2390 грн
Описание

HYDR8 B5™ INTENSE

Интенсивная сыворотка с гиалуроновой кислотой и NMF 30ml.Інтенсивна версія нашого оригінального бестселлера зберегла ту ж невагому текстуру, так само легко поглинається шкірою і служить порятунком від сухості. Всього кілька крапель двічі на день можуть змінити вашу шкіру до невпізнаваності. Просто нанесіть інтенсивну сироватку і миттєво відчуйте заряд зволоження і гідратації.

Дивовижна сироватка має незвичайний бузковий колір – його забезпечує антиоксидантний екстракт ягід саскатун. Цей живильний інгредієнт захищає природні запаси гіалуронової кислоти в шкірі й забезпечує еластичність зсередини. Ця інтенсивна зволожувальна сироватка робить шкіру гладенькою, ніжною й еластичною.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ
Як примножити кількість натуральної гіалуронової кислоти в шкірі? Це дуже просто з сироваткою Hydr8 B5 Intense. Вона використовує базовий потенціал оригінальної сироватки Hydr8 B5, але покращена інтесивна версія містить мультимолекулярну гіалуронову кислоту, вітамін В5 і натуральні зволожувальні фактори. Це комплекс потрійної дії забезпечує безпрецедентний рівень гідратації шкіри.

ПОСИЛЕННЯ:
Біосахаридна смола діє в парі з гіалуроновою кислотою. Разом вони забезпечують негайне й довготривале зволоження на цілий день. Завдяки особливій структурі цієї комбінації інгредієнтів у верхніх шарах шкіри утворюється надійний резервуар вологи, який підтримує пружність і м’якість шкіри..

СТИМУЛЯЦІЯ:
Екстракт сої стимулює природний процес утворення гіалуронової кислоти в шкірі.

ЗАХИСТ:
Супер-ягода саскатун, багата на антоціани, запобігає руйнуванню гіалуронової кислоти в шкірі й підвищує здатність шкіри утримувати рівень вологи.

Потрійний бустер — це потужне зволоження шкіри, глибока гідратація та забезпечення пружності й гладкості шкіри.

NMF, натуральні зволожувальні фактори
У нашій шкірі природним шляхом виробляються натуральні зволожувальні фактори, такі як амінокислоти, жирні кислоти й натрій РСА. Ці елементи утримують вологу в шкірі й посилюють рівень гідратації. Додатковий заряд NMF допомагає відновити еластичність шкіри й сприяє її оптимальному функціонуванню.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ
Мультимолекулярна гіалуронова кислота – володіє унікальною здатністю притягувати і утримувати в 1000 разів більше води, ніж її власна маса; притягує вологу з навколишнього середовища до шкіри, живлячи і пом'якшуючи її.

Вітамін В5 – також відомий як пантенол, допомагає шкірі утримувати вологу і сприяє регенерації клітин.

NMF, натуральні зволожувальні фактори — пірролідонкарбонат натрію, гліцерин, сечовина, білки, цукри, 15 різних амінокислот, молочна кислота, креатин та інш. Ці натуральні компоненти зв'язують і утримують воду для максимальної гідратації.

Ягода саскатун — їстівні ягоди чагарника Ірга вільхолиста, що росте в лісах західної Канади. Ягоди наповнені потужними антиоксидантами під назвою антоціани. Антоціани блокують активність фермента, який руйнує гіалуронову кислоту. Відповідно, у верхніх шарах шкіри залишається повний резервуар гіалуронової кислоти.

Екстракт сої — натуральний потужний антиоксидант, стимулює природне утворення гіалуронової кислоти в шкірі й сприяє синтезу колагену.

Біосахаридна камідь — натуральна цукрова сполука, має видовжену лінійну структуру, яка утворює над шкірою повітропроникну плівку і спільно з гіалуроновою кислотою утримує максимальний рівень вологи.

Гліцерил глюкозид — стимулює аквапоринові канали в шкірі, які діють як гідратаційні шляхи, по яких циркулює вода та гліцерин. Це забезпечує оптимальний баланс води в усіх шарах шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?