Все категории
Добавить товар

Artnaturals hyaluronic serum сироватка серум миниатюра

100 грн
Описание

Сироватка серум з геалуроновою кислотою від artnaturals, зволожуюча та освітлююча формула.
Нова! Оригінал!
Ціна остаточна!
Запаяна і в коробці. Розмір 10мл.
Дуже зручний міні формат, ідеально підійде для знайомства з продуктом.
Терміни до 03.2024

Розкрийте свою молодість за допомогою гіалуронової сироватки Artnaturals. Вона містить гіалуронову кислоту, рослинні екстракти й олії, які разом борються з ознаками старіння і живлять шкіру.

Рекомендації із застосування:
Умийтеся і витріть насухо обличчя. Нанесіть невелику кількість сироватки на обличчя, шию та область декольте. Почекайте, поки засіб повністю поглинеться шкірою, а потім нанесіть зволожуючий крем і макіяж.

Попередження: Тільки для зовнішнього застосування. У разі потрапляння в очі промивати водою мінімум 15 хвилин. Зверніться до лікаря, якщо виникне подразнення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Склад:
Вода, сік із листя алое вера (Aloe barbadensis), аскорбілфосфат натрію, гліцерин, фенетиловий спирт, каприлілгліколь, етилгексил гліцерин, гідроксиетилцелюлоза, ксантанова камедь, олія грейпфрута (Citrus paradisi), гіалуронат натрію, гідроксипропілциклодекстрин, пальмітоїлтрипептид-38, екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis), соєвий білок (Glycine soja), гідролізований рисовий білок, супероксиддисмутаза, олія з насіння жожоба (Simmondsia chinensis), токоферилацетат (ацетат вітаміну E).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Белый
Размер:
  • 10мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?