Все категории
Добавить товар

Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою q+a azelaic acid facial serum 30мл.

440 грн
Описание

Сироватка з азелаїновою кислотою Q+A Azelaic Acid Balancing Serum допоможе заспокоїти та зменшити існуючі висипання, а також попередити появу нових, одночасно відновлюючи рівний тон обличчя та очищуючи пори. Ідеальне рішення для проблемної як жирної, так і сухої шкіри!

Активні компоненти:

Азелаїнова кислота - відома своїми протизапальними та освітлюючими властивостями, азелаїнова кислота бореться з висипаннями, зменшує видимість пор, вирівнює тон та текстуру шкіри, а також маєте антиоксидантні властивості, захищаючи клітини від стресу зовнішнього середовища.

Алое вера багата полісахаридами - молекулами, які зволожують шкіру, одночасно створюючи захисний бар’єр від стресових факторів навколишнього середовища. Висока концентрація вітамінів та мінералів, включаючи А та Е роблять цей інгредієнт потужним зволожувачем.

Цинк РСА - ідеальний актив для володарів жирної шкіри. Ця сіль допомагає збалансувати виділення себуму у шкірі, прибираючи почервоніння, зменшуючи пори та контролюючи висипання.
Спосіб використання: наносити декілька крапель на чисту шкіру перед зволожуючим кремом. Використовуй щоденно вранці або ввечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?