Все категории
Добавить товар

Сироватка для обличчя з міді пептидами images

99 грн
Описание

Сироватка з пептидами міді Images Ceruloplasmin Hidration Essence глибоко зволожує і живить шкіру обличчя, а також діє як антиоксидант. Сироватка зменшує глибину зморшок, покращує текстуру та еластичність шкіри. Прискорює загоєння дрібних ран та пошкоджень. Має протизапальні та заспокійливі властивості.

Продукт має характерний блакитний колір та злегка гелеву консистенцію. При регулярному використанні покращує регенеративні здібності шкіри, прискорює процеси відновлення, діє проти зморшок та має зміцнюючий ефект, чудово зволожує шкіру, захищає її від шкідливих впливів навколишнього середовища.

В складі:

Пептид міді (Церулоплазмін) на даний момент вважається одним із найпрогресивніших анти-ейдж компонентів. Пептиди міді стимулюють вироблення колагену та еластину у шкірі; прискорюють у рази процеси загоєння шкіри після травматичних косметологічних процедур: пластика, пілінги тощо. Зменшують різні форми подразнення шкіри завдяки їхньому протизапальному впливу. Уповільнюють процеси старіння, викликані УФ-випромінюванням, агресивними ПАР, запаленнями, навколишнім середовищем тощо.

Спосіб застосування: Після очищення і тонізації обличчя візьміть необхідну кількість засобу на долоню і рівномірно розподіліть по обличчю і шиї, ніжно помасажуйте до повного вбирання. Якщо Вам потрібно більше харчування - нанесіть поверх крем. Сироватку також можна додавати в маски або в ваш улюблений крем.

Об'єм: 30 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
30 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?