Все категории
Добавить товар

Антивікова сироватка cos de baha l1 bakuchiol & retinol serum 30ml

730 грн
Описание

Cos De Baha Bakuchiol & Retinol Serum - омолоджуюча сироватка для обличчя, зменшує глибину зморшок і запобігає їх появі.

Властивості та особливості продукту:

згладжує мікрорельєф,
покращує еластичність шкіри,
освітлює пігментацію,
допомагає в лікуванні акне,
не провокує підвищення чутливості шкіри,
усуває сухість та лущення.
Активні інгредієнти:

2% Бакучіола - рослинний аналог ретинолу, що глибоко проникає в шкіру, допомагаючи зменшити появу темних плям або ділянок гіперпігментації. Як і ретинол, бакучіол змушує клітини регенерувати та виробляти колаген, «наповнюючи» шкіру та зменшуючи зморшки. Чудово підходить для чутливої шкіри.
0,15% Ретинол - похідна форма вітаміну А. Запускає інтенсивний процес оновлення, надає пружність, ущільнює, зміцнює позаклітинний матрикс, нормалізує гідроліпідний баланс, підвищує вироблення колагену, зменшує вираженість зморшок та прояв акне. Діє швидше та делікатніше за інші форми вітаміну A.
Спосіб застосування: Після тестування на чутливість нанести кілька крапель на суху шкіру після тонера у вечірньому догляді.

Зверніть увагу, що поки ваша шкіра не звикне до бакучіолу, ви все одно можете помітити деяке роздратування. Щоб знизити цей ризик, вводьте сироватку поступово. Застосовуйте її двічі чи тричі на тиждень протягом першого тижня. Оскільки бакучіол стимулює оновлення клітин шкіри, наносите сонцезахисний крем як останній крок вранці, щоб захистити шкіру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Антивозрастное

Похожие товары