Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Вдосконалена сироватка-активатор молодості шкіри lancome advanced genifique youth...

270 грн
Описание

Новa! По 7мл, мініатюркa! В коробці!
Батч 40U703, дата виготовлення 07.21
Вдосконалена сироватка-активатор молодості шкіри

Компанія Lancome розробила новий омолоджувальний засіб для догляду за шкірою Genifique - «безперечний прорив у світі краси». Він позиціонується як футуристичний засіб, який відновлює активність генів молодості, стимулюючи таким чином вироблення протеїнів.

За інформацією Lancome, новий засіб є результатом 10-річної дослідницької програми. Використовуючи реконструйовану модель шкіри, компанія продемонструвала, що концентровані активні субстанції у формулі Genifique відновлюють активність певних генів і, таким чином, посилюють синтез протеїнів, типових для молодої шкіри. У ході дослідження було з'ясовано, що через сім днів використання засобу шкіра помітно відновлюється і виглядає більш яскравою, гладенькою і підтягнутою.

Важливо відзначити, що активатор було розроблено для використання у поєднанні з іншими косметичними продуктами - сироватками, зволожувальними засобами і скрабами. Genifique підходить для жінок з усіма типами шкіри.

Час використання: універсальний
Тип шкіри: всі типи
Вік: 18+
Стать: жіноча
Об’єм: 30 мл, 50 мл, 75 мл
Виробник: Lancome (Франція)
Зроблено в: Франція

Спосіб застосування
вранці та ввечері наносити 2-3 краплі засобу на добре очищену шкіру обличчя і шиї, уникаючи області навколо очей.

Склад
Aqua/Water/Eau, Bifida Ferment Lysate, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicyloyl Phytosphingosine, Amonium Polyacryldimethyltauramide/Amonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Limonene, Xathan Gum, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Octyldodcanol, Citric Acid, Citronellol, Parfum/Fragrance.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize