Все категории
Добавить товар

Сироватка з екстрактом слизу равлика і гіалуроновою кислотою images nursing snail mticulos🐌

155 грн
Описание

Есенція IMAGES є інноваційним засобом для поліпшення якості і структури шкіри. Косметичний засіб складається з ряду корисних компонентів, які сприятливо впливають на загальний стан шкірного покриву. Він сприяє вирівнюванню рельєфу, поліпшенню кольору шкіри і лікуванню акне. Забезпечує делікатне очищення і звуження пор.

Доглядовий засіб збагачений равликовим муцином, добре насичує шкіру, вирівнює структуру і прибирає лущення. Сприяє захисту від передчасного старіння шкіри, розгладжує зморшки і покращує пружність. Забезпечує бар’єр від негативних впливів навколишнього середовища, а також нейтралізує дію вільних радикалів. Надає шкірі оксамитовості і гладкості.

Завдяки гіалуроновій кислоті, епідерміс наповнюється цілющою вологою, поліпшується колір обличчя і вирівнюється тон. Регулярне застосування засобу в б’юті-процедурах сприяює омолодженню, надає свіжості і зберігає природну красу вашого обличчя.

Спосіб застосування:

Нанесіть кілька крапель сироватки на чисту шкіру і акуратно масажуйте до вбирання. Для посилення ефекту використовуйте перед маскою або повсякденним кремом. Рекомендується застосовувати 2 рази на день, вранці і ввечері.

Країна виробник: Китай
Класифікація косметичного засобу: Органічна
Тип шкіри: всі типи шкіри
Основні інгредієнти: равликовий муцин

💰Ціна: 155 грн🫶

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Хаки
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Органическая
Тип кожи:
Все типы

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?