Все категории
Добавить товар

Сиворотка

290 грн
Описание

Опис Кислотна пілінг-сироватка для обличчя
Спосіб застосування
Нанесіть невелику кількість пілінг-сироватки на чисту та суху шкіру обличчя під час вечірнього догляду. Залишіть на 7-10 хвилин, потім ретельно змийте пілінг трохи теплою водою. Увага! Першого дня максимальний час використання 5 хв. При чутливій шкірі може бути незначне пощипування, печіння та легке почервоніння (уникайте ділянок навколо очей, губ, крил носа та слизових). Після використання нанесіть заспокійливий крем. Використовуйте пілінг-сироватку 1-2 рази на тиждень із додатковим використанням сонцезахисного крему.

Перед використанням рекомендуємо протестувати засіб на невеликій ділянці шкіри. Не наносьте на пошкоджену шкіру! Уникайте попадання в очі! Не наносьте продукт на вологу шкіру. Після застосування засобу використовуйте сонцезахисний крем із високим фільтром SPF 30 і вище та, по можливості, зменшіть час перебування на сонці. Якщо виникає значне подразнення, припиніть використання та зверніться до лікаря. Зберігайте у недоступному для дітей місці.

Склад
Aqua, Rosa odorata (Rose) Flower Water, Glycolic Acid, Glycerin, Sodium Citrate, Daucus Carota (Carrot) Seed Extract, Carboxymethyl Cellulose, Peg-40 Hydrogenated castor oil, Squalane, Fragrance, DMDM Hydantoin, Sodium Hydroxide

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Масс маркет
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Комбинированная Все типы
Назначение:
Питание Увлажнение
Продавец
380995616076
380995616076
Миргород
83% выполненных заказов
Была

Еще продаю

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?