Все категории
Добавить товар

Освітлююча сироватка з вітаміном с drunk elephant c-firma fresh day serum

340 грн
Описание

▫️Об'єм 4,5 ml (travel-формат)
▫️Оригінал, із Великої Британії
▫️Батч-код 2078AC
▫️Термін придатності 19/03/2025
▫️Новий, без затестів
▫️В наявності 1 шт.
▫️Торгу та обміну НЕМАЄ

Зміцніть та освітліть колір обличчя за допомогою свіжої денної сироватки, потужного засобу для догляду за шкірою, що містить потужні антиоксиданти та необхідні поживні речовини. Допомагаючи поліпшити ознаки фотостаріння, вона сприяє сяючому кольору обличчя. Вона розчиняє відмерлі клітини, а також допомагає захиститися від впливу забруднення та пошкодження вільними радикалами, що генеруються ультрафіолетовим випромінюванням.

▫️Спосіб нанесення:
Вилийте всю рідку основу сироватки у флакон, що містить порошок 15% l-аскорбінової кислоти. Нагвинтіть насос на верхню частину флакона і струшуйте протягом однієї хвилини, поки порошок повністю не розчиниться. Утворюються бульбашки – це нормально! Потім вставте флакон у непрозорий зовнішній контейнер C-Firma, повернувши помпу вліво, доки він не стане на місце. Ваша свіжа денна сироватка C-Firma готова до застосування!
Після змішування C-Firma залишиться свіжою протягом шести місяців. Немає необхідності зберігати у холодильнику. Вранці нанесіть одне-два натискання помпи на все обличчя, шию та декольте. Не забувайте про спф!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Нормальная

Похожие товары