Все категории
Добавить товар

Себорегулирующая сыворотка siero viso sebo-regulator 30мл

978 грн
Описание

Себорегулююча сироватка Siero viso sebo-regulator Rene Dessay Италия 30мл

Використання:

На попередньо очищену й тонізовану шкіру нанесіть 2-3 краплі засоби і ніжними масажними рухами розподіліть його по всій поверхні обличчя. Робити це необхідно вранці і ввечері.

Для посилення ефекту на ту чи іншу проблемну зону можна додатково нанести 1-2 краплі сироватки. Але існують і спеціальні сироватки для локального застосування, наприклад, для зони навколо очей.

Через 3-4 хвилини, коли засіб вбереться, нанесіть на шкіру крем. Бажано, щоб він був з тієї ж косметичної лінії, що і сироватка. По-перше, він адаптований для застосування в парі з сироваткою і спрямований на посилення її ефекту. По-друге, він зміцнить гідроліпідну мантію шкіри, захищає її від зовнішніх подразників і не дозволить активних компонентів сироватки випаруватися.

Можна використовувати професійних уходах під маску, під крем, під апарат.

Для досягнення максимальної ефективності сироватки застосовуються курсами 1 - 4 рази на рік. Один курс триває від 2 тижнів до 2 місяців. Якщо мета — усунення зморшок або в'ялість шкіри, курс може тривати від 2 до 3 місяців. Потім необхідно зробити невелику перерву, а краще замінити одну сироватку на іншу.
 
Використовувати будь-який крем, який під руку попадеться, не можна. Припустити, яка реакція відбувається після змішування коштів, дуже складно. Як мінімум, може з'явитися алергія або специфічна висип.
 
Але якщо ви використовуєте сироватку у вигляді емульсії, після її нанесення не можна застосовувати додаткове кремове засіб. Такі самостійні сироватки створюють на шкірі потужний захисний ліпідний бар'єр, оскільки в них містяться ліпіди. Приміром, самостійно наноситься сироватка, зроблена на основі гіалуронової кислоти різної молекулярної маси. А ось гелевидні сироватки завжди необхідно закривати кремом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Гипоаллергенная Дерматокосметика Проффесиональная
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Жирная Комбинированная
Назначение:
Антиакне Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары