Все категории
Добавить товар

Сироватка для освітлення the ordinary – alpha arbutin 2% + ha, 30 мл

490 грн
Описание

Alpha Arbutin насамперед відомий своїми властивостями відбілювати шкіру. 2 % концентрації досить для того, щоб зруйнувати меланін і зробити світлішими пігментні плями у вигляді веснянок, плям через фотостаріння (які з'являються внаслідок тривалого перебування на сонці без використання сонцезахисних засобів), висипання і гіперпігментації. Крім того, сироватка допоможе усунути почервоніння і вирівняти тон.

Оскільки пігментні плями дуже стійкі і мають властивість з часом з'являтися знову, засобом потрібно користуватися регулярно (в ідеалі, двічі на день за умови, що ви використовуєте сонцезахисний крем з високим SPF) і тривалий час (приблизно 2-3 місяці), щоб побачити перші результати. Засіб можна наносити точково лише на ті ділянки шкіри, які ви хочете зробити світлішими. Для досягнення бажаного результату сироватку варто поєднувати із косметичними продуктами, які містять вітамін С.

Спосіб застосування: наносьте кілька крапель на обличчя вранці і ввечері як основний догляд за шкірою. Використовуйте сонцезахисний засіб у денний час.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл

Похожие товары