Все категории
Добавить товар

✔️оригинал medik8 - crystal retinal 6 сыворотка с ретиналем 0,06%

2000 грн
Описание

✅лише оригінал, новий, без упаковки-з набору
🌸обʼєм: 15 мл
✔️ термін придатності 06/2026 р.

😍Крем для шкіри навколо очей Crystal Retinal Ceramide Eye — це перший у світі клінічно-дієвий засіб з ретиналем для догляду за ніжною шкірою навколо очей. Клінічно доведено, що він помітно освітлює тон шкіри навколо очей, запобігає появі зморшок та зменшує набряклість лише за одне використання. Це комплексне рішення містить подвійний інкапсульований ретиналь разом із поживними керамідами та гіалуроновою кислотою, завдяки чому шкіра навколо очей виглядає омолодженою та гладенькою. Засіб забезпечує мʼяку дію на шкіру та не подразнює її.

🔥Активні компоненти:
- Інкапсульований Ретинальдегід (0.06%). Подвійно інкапсульований ретинальдегід поєднує циклодекстрин (кристал) і мікрогубчастий інкапсульований ретинальдегід в унікальну систему дії компонента, яка повільно вивільняє ретиналь у шкіру, не викликаючи подразнення. Ретинальдегід — це вітамін А нового покоління, який, згідно з клінічними дослідженнями, діє в 11 разів швидше, ніж ретинол. Ретинальдегід допомагає вирівняти тон шкіри, покращує її текстуру та забезпечує потужну антивікову дію.
- Кераміди. Проникають у шкіру, активно живлять її, заспокоюють та забезпечують мʼякий догляд за делікатною ділянкою шкіри навколо очей.
- Наповнювальні сфери гіалуронової кислоти. Гідратори нового покоління, які миттєво забезпечують більш гладку шкіру. Перед нанесенням сфери гіалуронової кислоти зневоднені, але потрапляючи в шкіру, вони наповнюються вологою, розширюючись у глибині ліній і зморшок. Підвищують пружність шкіри та забезпечують видимий ефект розгладження.
- Екстракт ромашки. Екстракт ромашки (також відомий як бісаболол), отриманий із родини айстрових, є природним антиоксидантом із протизапальними властивостями, який захищає, надає протизапальну дію та помітно заспокоює ніжну шкіру.

‼️Спосіб використання: увечері, після очищення шкіри обличчя та використання сироватки, нанесіть невелику кількість засобу розміром із зернятко рису навколо очей, уникаючи повік. Розподіліть засіб кінчиками пальців мʼякими поплескуючими рухами до повного вбирання. В режим догляду засіб слід вводити поступово.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 15мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?