Все категории
Добавить товар

Ампула з ретинолом medi-peel melanon x ampoule, 50 мл

660 грн
Описание

Освітлююча ампула з ретинолом з інтенсивною антиоксидантною дією допомагає зменшити зморшки (носогубні складки, зморшки навколо очей, зморшки на лобі), надати сяйво шкірі та покращити її тонус.
Склад сироватки більш, ніж насичений і працює вона так само ефективно. Сироватка дуже економічна, потрібно кілька крапель, на ніч. Після всмоктування ампула дає добре відчутний ліфтинг і видно візуально. Після курсу використання шкіра стає щільною, вирівнюється її тон. Дія ампули делікатна, не викликає подразнень, висипу та почервоніння.
Ретинол – одна з жиророзчинних форм вітаміну А, бореться з першими ознаками старіння: зменшує глибину зморшок, вирівнює тон та мікрорельєф, підтримує молодість шкіри.
Ретинол від Medi-Peel – капсульований, що сприяє його захисту від руйнування та дає запас часу, щоб звільнити ретинолову кислоту.
Комплекс Melatamine 7™ (вітамін В5, С, Е, ретинілпальмітат, ретиналь, глутатіон, AA-Ferm) живить та освітлює шкіру, розгладжує зморшки.
Транексамінова кислота у складі сироватки дбайливо освітлює пігментацію і сліди пост акне, запобігаючи появі пігментних плям у майбутньому.
Сироватка за текстурою густа, як молочко, дуже порадує власниць сухої та зневодненої шкіри та стане порятунком у зимовий період.

Спосіб застосування: натисніть кнопку на піпетці 1-2 рази і видавіть вміст, акуратно нанесіть сироватку на все обличчя. На плями нанесіть щільніший шар сироватки. Для оптимального ефекту освітлення та ліфтингу застосовуйте в комплексі з тонером та кремом із серії Melanon Х.

Примітка: косметику з ретинолом не рекомендується одночасно використовувати з кислотами, пілінгами та вітаміном С.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?