Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих

Похожие товары

Жидкие патчи с муцином улитки

90 грн
Описание

ПАТЧІ З МУЦИНОМ РАВЛИКИ🐌 Активні речовини сироватки глибоко проникаючи в шкірний покрив, працюють для того, щоб шкіра виглядала молодою🥰, а ваш погляд сяяв здоров'ям. Завдяки одночасному зволоженню, живленню та запуску внутрішніх процесів регенерації регулярне застосування ролера дає неповторний ефект – шкіра під очима стає більш пружною, щільною і еластичною. 🐌Фільтрат слизу равлики – джерело вітамінів, зволожує шкіру, відновлює пошкоджені ділянки, бореться з ознаками вікових змін, активує процеси природної вироблення колагену, який забезпечує легкий відбілюючий ефект. Сироватки з муцином равлики успішно розгладжують наявні зморшки і протистоять появі нових. Відновлюють пружність і еластичність шкірного покриву, роблять її гладкою і сяючою.

Ролик-сироватка для видалення темних кіл під очима з 24к золотом від Senana

Легка тане есенція для шкіри навколо очей містить гіалуронову кислоту і частици чистого золота.
Ролик дозволяє розподілити гель рівномірно і економічно, а масажний ефект допоможе підтягнути навіть верхню повіку, а так же впоратися з дрібними зморшками, темними кругомі і припухлістю, не створюючи ефекту стягнутості.

Есенція додасть шкірі пружність і еластичність, а погляд буде відпочив і сяючим. Зволожує шкіру навколо очей, зменшує сухість, висвітлює темні кола під очима. Робить очі сяючими. Ніжна текстура допомагає зняти втому навколо очей, підтягує і покращує еластичність шкіри навколо очей.

Спосіб застосування
На чисту і суху шкіру, за допомогою ролика, нанесіть трохи засобу і дайте вбратися в шкіру. Рекомендується застосування вранці і на ніч. Ролик можна зберігати в холодильнику для більш сильного ефекту.

Призначення від зморшок, від темних кіл, зволоження, ліфтинг
Тип шкіри Для всіх типів
Вік 25+, 35+, 45+
Об'єм 15 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Продавец
beauty_shops
beauty_shops
Супер-продавец
83% выполненных заказов
Была