Все категории
Добавить товар

Сыворотка beauty of joseon glow serum propolis and niacinamide 30 мл

500 грн
Описание

Висококонцентрований серум на основі 60% Екстракту прополісу і 2% Ніацинамід для ефекту сяйва шкіри! Відмінно зволожує і пом'якшує шкірний покрив, бореться з нерівномірним і тьмяним тоном, заряджаючи шкіру енергією і необхідними поживними речовинами. Рослинні масла і екстракти мають протизапальну і антибактеріальні властивості, прискорюють загоєння і регенерацію шкіри, завдяки чому серум відмінно підходить для догляду за шкірою, схильної до запалень і висипань.

Прополіс є надзвичайно корисним як для здоров'я челокека, так і для краси нашої шкіри компонентом. Він славиться своїми протизапальними і антимікробними властивостями, які допомагають при лікуванні проти дерматологічних проблем - запалення, висип, екзема та інші. Прополіс насичений великою кількістю різноманітних амінокислот, мікро- і макроелементами (магній, фосфор, калій і т.д.) і крім того, в його екстракті збережені вітаміни-антиоксиданти (А, С і Е) перешкоджають старінню, що прискорюють вироблення колагену і еластину.
Ніацинамід, водорозчинний вітамін В3, здатний блокувати синтез меланіну, що сприяє зменшенню почервоніння і пігментних плям, направлено бореться з тьмяністю і нерівномірним кольором шкіри. В синергії з екстрактом насіння лотоса, пом'якшують шкірний покрив, вирівнюють загальний тон і надають шкірі здорове сяйво.

Масло насіння таману в складі має ряд цінних властивостей, такі як: протизапальні та антибактеріальні властивості, які відмінно протидіють утворенню акне, заспокоює і знімає запалення, сприяє регенерації і відновленню шкіри, завдяки властивості прискорення синтезу колагену, що прискорює загоєння акне і шрамів

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?