Все категории
Добавить товар

Емульсія для обличчя siayzu raioceo anastetica з екстрактом селагінели 35 ml

280 грн -34% 185 грн
Описание

ЕМУЛЬСІЯ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SIAYZU RAIOCEO ANASTETICA З ЕКСТРАКТОМ СЕЛАГІНЕЛИ 35 ML

Емульсія з легким ароматом, з достатком омолоджуючих енергетичних масел, натуральних трав, посилений бета-глюканами є чудовим джерелом здоров'я й краси для шкіри. Екстракт селагінели допомагає глибоко живити, зволожувати і відновлювати шкіру обличчя. Так само помічено антиоксидантну дію, яка зможе запобігти руйнуванню клітин і уповільнити процес старіння.

Наповнює шкіру енергією і життєвою силою. містяться рідкісні види флавоноїдів, що захищають шкіру від ультрафіолетових променів.

Поповнює дефіцит ліпідів, активізує мікроциркуляцію, покращує лімфообіг і кровообіг, стимулює регенерацію , швидко відновлює пружність і еластичність, відновлює сухі і ороговілі ділянки шкіри. Аромат різних трав відмінно тонізує і одночасно знімає напругу після активного дня.

Спосіб застосування: після ретельного очищення нанесіть кілька крапель препарату на лоб і навколо очей, рівномірно нанести на все обличчя, масажними рухами. Наносити перед кремами/маслами. Для досягнення помітного ефекту рекомендується використовувати емульсію тривалий час вранці і ввечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
knopochkalav
Ценопад
Киев
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары